Povedz, kto si?

katty192

ja sa bojím happi, bojím, nedá sa to, ja sa bojím, že sa mi niečo stane, a tak radšej nie, no dievčence, veď viete, veď chápete, nie? ale ja sa zabávam, sľubujem, mám veselý život, fakt

katty192

samozrejme, že nemôže, ja osobne som nad vecou, a viete čo? keď sa stretneme, pôjdeme spolu na hrad, nie na karaoke, toto obdobie nech je už pasé, už žiadne žúrky a keď, tak na chate, jedine, a chatu zariadime v roku 2010. Tak. A príde aj Oliverko a bude strážiť:)

jajka001_

katty, ked ide len o to, sme dve na jednu, postarame sa:) ak by sla aj shaula, tak tri na jednu. resp. dve na dve. prinajhorsom jedna na tri :)) ja sa budem spravat slusne

katty192

hmm, dievčence, asi toto nie je príliš pre mňa, stále sa bojím, keď tak nad tým premýšľam, ale náladu nám to pokaziť nemôže, všakže?:)

katty192

minulý rok na moje meniny sme urobili s kámoškami záťah, tak sme zatiahli: prišli sme spolu do jedného podniku a jedna sa bavila tam, druhá inde, tretia inde, ďalšia inde, ešte dobre, že sme mali jednu kámošku pri nealko, tá nás potom ako taký zmeták všetky naložila do taxíka a pobrala sa s nami domov:D no neviem, asi nie som vhodná parťáčka, alebo najlepšia:)

happi:-)

vypinas telefon jajus:-)
a katty-opytam sa Oliverka, co by ti pozical voditko-pripnem ta k mojmu opasku a nemas sancu sa stratit:-)

jajka001_

nie, manzel je hrozne ziarlivy, neuveri mi ze idem zurovat s babami. som to zazila pred rokom, ked som isla s kamoskou von, stale mi vyvolaval, uplne mi naladu pokazil
neboj nemyslela som to vazne:)