Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja sa bojím happi, bojím, nedá sa to, ja sa bojím, že sa mi niečo stane, a tak radšej nie, no dievčence, veď viete, veď chápete, nie? ale ja sa zabávam, sľubujem, mám veselý život, fakt
chata 2009/2010 ? :D
samozrejme, že nemôže, ja osobne som nad vecou, a viete čo? keď sa stretneme, pôjdeme spolu na hrad, nie na karaoke, toto obdobie nech je už pasé, už žiadne žúrky a keď, tak na chate, jedine, a chatu zariadime v roku 2010. Tak. A príde aj Oliverko a bude strážiť:)
katty, treba prekracovat hranice
katty, ked ide len o to, sme dve na jednu, postarame sa:) ak by sla aj shaula, tak tri na jednu. resp. dve na dve. prinajhorsom jedna na tri :)) ja sa budem spravat slusne
hmm, dievčence, asi toto nie je príliš pre mňa, stále sa bojím, keď tak nad tým premýšľam, ale náladu nám to pokaziť nemôže, všakže?:)
minulý rok na moje meniny sme urobili s kámoškami záťah, tak sme zatiahli: prišli sme spolu do jedného podniku a jedna sa bavila tam, druhá inde, tretia inde, ďalšia inde, ešte dobre, že sme mali jednu kámošku pri nealko, tá nás potom ako taký zmeták všetky naložila do taxíka a pobrala sa s nami domov:D no neviem, asi nie som vhodná parťáčka, alebo najlepšia:)
vypinas telefon jajus:-)
a katty-opytam sa Oliverka, co by ti pozical voditko-pripnem ta k mojmu opasku a nemas sancu sa stratit:-)
fakt, vidis, ved to by bolo do noci a co potom
nie, manzel je hrozne ziarlivy, neuveri mi ze idem zurovat s babami. som to zazila pred rokom, ked som isla s kamoskou von, stale mi vyvolaval, uplne mi naladu pokazil
neboj nemyslela som to vazne:)