Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
áno, predstavu mám, ale v bytovke, tak asi ťažko toho veľkého chlápača...
len mi nenúť korytnačku
hmmm niekto spominal vcera v praci ze ma steniatka tusim
mas aj predstavu, aky by mal byt?
neviem, ale mi ho zoženieš, ten bude sam fasa:)
či mám ti ho vyčarovať? :)) skus u agi, tam skor pochodis :)) alebo popros happinho olivera ci nevycaruje steniatko u susedovie čajočky :)
ja mám psa? :))
:))) jajka? chcela by som psa, daruješ mi ho?:)
ehm, sorry za taky vylev ale snad neuskodi :)) mam horucku, viete? :DD
viete v čom spočívaju zázraky? že sa dejú skrz Vaše vnímanie. pre iných môžu byť neviditeľné, ale vy ich vidíte. ostatní si to môžu vysvetľovat inak, hladaju logicke vysvetlenia, alebo len jednoducho su slepi a nevidia :) ale je krásne, ked vidís. tie okamihy, ked na chvilu otvorim oci a vidim, su tie najkrajsie. a potom ich opat zatvorim a plavam spolu s ostatnymi :)
a len preto, len pre toto vnimanie, boh sa vzdal vysvetlovania a nechal to na slobodnu volu ludi
no vies ja robim vsetky tie veci, tentokrat sa naozaj snazim, az na to kloktanie slanej vody,to som len raz ale chcelo by to vylezat a ja na take nemam cas :)
my som to tiez tak rezali na kriz, hodili na plech, podliali vodou a piekli,no neviem ako dlho
happinka:) malý prehrešok...:) je to horšie:D ale vôľu by som aj mohla mať a vieš na čo sa teším? keď sa ti predvediem na stanici v tvojom meste so znížením Cca 15:)))
ahoj agi:) ále, nebudú nás očkovať, opijú nás a pustia z hlavy:D držkaj sa:)
no jajka, to vieš, keď všade samé bacile chodiace, len sa rozmnožujú, svine, a potom je to takéto medzi nami, treba často vetrať a tie veci ďalšie a inak:))