Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
Dámy, vy ma nespoznávate?
co mas furt proti korytnačkam? :)) mne sa pacia vyzeraju tak brutalne flegmaticky, a najlepsi bol ten morloj ci ako sa volal v nekonecnom pribehu - né že by na tom záleželo ale :D
áno, asi to bolí, ale je to také romantické, no predstav si, romantická smrť, preto sa oplatí žiť:D
ha, a viete ako pochovavaju v himalajach, ti mili tibetania? rozstvrtia ta a hodia vtakom nech sa nazeru, ake uzitocne
happi, keď tí škrečkovia sú takí malí a nemajú také oči, tých nechcem, ani rybyčky nechcem a ani korytnačky
to ma tak napadlo lebo na stv2 davali nejaky dokument o horolezcoch, to je disciplina mne velmi blizka, najprv ma napadlo ze by bolo fajn nejakeho zbalit nech mam s kym ist na skaly, a potom ved preco by som aj sama nevyliezla :) a davali poctu nejakym co umreli v 8000covkach, no nie je to uctyhodna smrt?
kde davaju tie filmy? no dones happi ked uz ich budem mat nebudem musiet rozmyslat ci kupit
katty, aj to moze byt, a neboli to?
ako blazniva Viktorka?
alebo zeby kika?
toho skrecka ti mozem doniest jajka, byvala koleg. ma a stale ma malych a nevie co s nimi. Aj tebe katty:-)
zajtra su dva super filmy-Muz v ohni a Dejavu