Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
skus to Ccko a uvidis co to cez vikend spravi jajka
idem este von, pekny vecer kocky
agi, my ich doma robime tak, ze ich len pichneme nozikom a uvarime,takze nic sa nepripecie a nic nestriela:-) tohtorocne som este nestihla
ja asi pojdem k ocnemu asi mam ocny tlak ja neviem stal sa to hmli mi aj tak nafigu pisem lieckajte nie sle sme
lickajte jajka to som zabudla ked je také sproste pocasie len sople kasle no my sle zatial dobre na tom
no mne ich dali ale co ja blba narezala ako povedali na kriz potom dala masielko na pekac a piekla ako povedali 180 a co ja nevedela ako dlho tak som ich spiekla ze boli no ako kamen no tak zase neviem ako chutia ale neva ved niekedy si ich mozno kupim a menej budem piest asi len 10 minut aj menej ja neviem
noo pekne, tak my uz asi tu kvííík chripku mame, maly ma zas horucku a ja este stale. megadavky céčka či čo mám dať? :)) ach jaj a mne uz bolo celkom fajn
a vy ako tesite sa na vikend? kto uz mal pecene gastany? ja veru nie
jajka no užas budu nas ockovat ach jaj a vedlaj ucinky kto zobere na seba zijem nebojoko sem tam sa tu ukazem a inak ahojko princezne
prislo niekedy z Ameriky nieco dobre??:-)))
katty, maly prehresok nezaskodi:-)
to je fakt, v izolacke musi byt kopec srandy :) ale ako tak nad tym rozmyslam, ak by to chceli fakt realizovat tak ako? tisicky ludi odtrhnu od prace, rodiny a supnu niekam do koncentraku? lebo sa nechcu nechat zaockovat? a co ludske prava? mam nechat zabit svoje dieťa pre moznost, ze zachranim - mozno - zivoty inych, ktori fakticky tu chripku ani nemaju? normalne pokusy na ludoch.
nikdy som nevidela lepšiu časť Modrého z neba:)