Povedz, kto si?

happi:-)

agi, my ich doma robime tak, ze ich len pichneme nozikom a uvarime,takze nic sa nepripecie a nic nestriela:-) tohtorocne som este nestihla

agaven

no mne ich dali ale co ja blba narezala ako povedali na kriz potom dala masielko na pekac a piekla ako povedali 180 a co ja nevedela ako dlho tak som ich spiekla ze boli no ako kamen no tak zase neviem ako chutia ale neva ved niekedy si ich mozno kupim a menej budem piest asi len 10 minut aj menej ja neviem

jajka001_

noo pekne, tak my uz asi tu kvííík chripku mame, maly ma zas horucku a ja este stale. megadavky céčka či čo mám dať? :)) ach jaj a mne uz bolo celkom fajn
a vy ako tesite sa na vikend? kto uz mal pecene gastany? ja veru nie

agaven

jajka no užas budu nas ockovat ach jaj a vedlaj ucinky kto zobere na seba zijem nebojoko sem tam sa tu ukazem a inak ahojko princezne

jajka001_

to je fakt, v izolacke musi byt kopec srandy :) ale ako tak nad tym rozmyslam, ak by to chceli fakt realizovat tak ako? tisicky ludi odtrhnu od prace, rodiny a supnu niekam do koncentraku? lebo sa nechcu nechat zaockovat? a co ludske prava? mam nechat zabit svoje dieťa pre moznost, ze zachranim - mozno - zivoty inych, ktori fakticky tu chripku ani nemaju? normalne pokusy na ludoch.