Idem si doma vymenit paplony. Povodne som mala stare paperove, ale rozhodla som sa ich vymenit. Volba padla na umelu antialergicku vypln. Ponuka je ale siroka. V beznych paplonikovych obchodoch maju klasicke celorocne paplony slovenskej vyroby - myslim firmy Scan z Mikulasa, ktore stoja do 4o eur. Su vsak aj lacnejsie varianty, ktore dostat v hypermarketoch a tie sa pohybuju do 3o a ovela mnenej eur. Neviem vsak ake su tie zahranicne kvalitne, tak mi poradte prosim ak mate niekto nejake skusenosti s tymi nasimi resp. tymi lacnejsimi. Dakujem.
Aky paplon?
My mame doma scanquilt,boli sice drahsie,ale material sa mi zda byt super. Su dokonca antialergicke a neviem co vsetko este. su lahucke,pritom v zime hreju a v lete v nich nie je horuco :)
Ja som alergik, nie sice na perie ale na travy a tak a preto su pre mna umele vlakna zdravsie. No len vybrat si spravnu znacku neviem...
co tak vlna? ja umelinu neznasam, najradsej by som si kupila perove. nesetri na tom, neoplati sa ti to. ked uz umele tak nech je to naozaj kvalita.