Idem si doma vymenit paplony. Povodne som mala stare paperove, ale rozhodla som sa ich vymenit. Volba padla na umelu antialergicku vypln. Ponuka je ale siroka. V beznych paplonikovych obchodoch maju klasicke celorocne paplony slovenskej vyroby - myslim firmy Scan z Mikulasa, ktore stoja do 4o eur. Su vsak aj lacnejsie varianty, ktore dostat v hypermarketoch a tie sa pohybuju do 3o a ovela mnenej eur. Neviem vsak ake su tie zahranicne kvalitne, tak mi poradte prosim ak mate niekto nejake skusenosti s tymi nasimi resp. tymi lacnejsimi. Dakujem.
Aky paplon?
áno je lahký ja som teraz objednala este jeden ked ze aj dcera ho chcela a mozem povedat ze lepsi a kvalitnejsi paplon som este nemala
A ty ho máš? ja nad nim uvazujem ma ho setra a nevie si ho vynachvalit ze je z dobreho materialu a je lahucky
áno kupis tam aj paplon s dierou
A tam kúpim aj ten paplon s dierou??
Aj ja som tam kupovala paplony a aj obliecky avankuse je to super obchodik s kvalitnými vecami :) vrelo odporucam :)
a kde si ho kupovala? ja som teraz kupila kvalite paplony tu grasshopper.sk
Ja som dala prednosť dvom paplónom - zimnému a letnému. Stálo ma to možno viac peňazí, ale minimálne nemám problém, keď chcem paplón vyprať. Vždy mám náhradu :-) V zime sa vžy teším, až vytiahnem svoj teplý paplónik do ktorého sa možem zamuchlať a v lete cez seba prehodiť ľahkú prikrývku, ku ktorej sa len pritúlim
Ja som kupovala paplóny pre deti do veľkej postele. Chcela som vyvarovacie, keďže sú alergici a popri nich sme sa zviezli aj my s manželom. Objednali sme 4 paplóny z e-shopu www.prespanok.sk a mala som vybavenú celú rodinu. Ak hľadáte dobrý e-shop, možem len doporučiť. Veľký výber za dobré ceny
My teda máme paplóny bez diery, aj keď to vyzerá zaujímavo. Objednali sme si stredne hrejivé, aby sme nemuseli investovať do letných a zimných a spáva sa nám dobre. Odkladáme ich len pri letných horúčavách ale to asi každý. Vtedy by sa nám hodil skor nejaký chladivý :-)
aj ja mám aloe vera a je fajn lahky a dobre sa pod nim spi sranda ako moze jedna diera v paplone zlepsit spanok :)