chce ma len pre prachy...

Príspevok v téme: chce ma len pre prachy...
mobo

Som vyzorovo normalny mlady muz, VŠ , celkom pekny, postavou normalny skor vysportovana, lebo som dost aktivny a staram sa o seba, mam 28 a penazi kolko snad ani nedokazem minut, ona 24 zena mojich snov. No a problem je v tom ze som si isty ze je so mnou len koli peniazom, no ja ju tak strasne milujem ze som jej schopny vsetko odpustit. Raz som ju nacapal na oslave mojich menin ako si odskocila do kuchyne s jednym typkom na fajku, no odpustil som jej bo ju strasne lubim, milujem no proste som z nej na mako. Mal som predtym vela zien no vzdy to bolo len take fyzicke, ale toto je nieco uplne ine... som s toho proste hotovy, uz 1000x som ju chcel nechat, ale nemozem to spravit lebo ju neskutocne milujem.. poradte.

lucika214

mobo spamätaj sa prosím ťa, čím ťa tak strašne okúzlila?
apropo keď si len tak odskočila na fajku, nemyslím, že to bolo prvý krát, to by si dávala pozor.
a čo ťa štve viac, že ťa vyciciava, alebo že si ju načapal?

cicka-micka

Porozprávaj sa s nou. Ak sa potvrdia Tvoje zdania, nemáš na výber... Je to neuveritelne bolestivé, viem si to predstaviť :( Budeš asi dlho trpieť, ale takto to len zbytočne naťahuješ a svoje trápenie odkladáš... :( Držím prstíky.

euzen

Skus nejako zahrat ze si nejako velmi prerobil a si na mizine co sa bude diat potom.Ja som bol na tom podobne lenze ja som to potom ani hrat nemusel mne sa to stalo naozaj a ked sa to dozvedela mesiac a konec zacala robit vsetko preto aby to so mnou skoncila a po rozchode same ohovaracky atd nic dobre ale prezil som to nasiel som si super babu ked peniazky neboli a je to nieco uplne ine ovela lepsie a hlavne jej mozem verit vo vsetkom.

sway

Nie nechcem rypat,islo mi o to,co si predstavujes pod pojmom prachac:-)
Ja tipujem,ze taku vyssiu strednu vrstvu to je vsetko a s takymi sa neoplati pre prachy,vsak na tu uroven sa da v pohode vypracovat aj bez nich;-)A neboj cas to vylieci,najdes lepsieho,ked ti nejde o prachy,tak dobrych a vernych looserov su miliony:-))
Ach boze teraz budem za kravu,ale nie je to tak.Ja som relativne dobre dievca:-)

schelby

sway a este som zabudla napisat, ze je pekne ked chlapo dobre zarobi,ako je pekne ked zena dobre zarobi. Ale je rozdiel byt s niekym za prachy a vyuzivat ho. Peniaze su v dnesnej dobe potrebne, to je jasna vec,ale nie je fer niekoho koli nim vyuzivat.

schelby

sway rypat nemusis, ja som z toho vztahu dost v prdeli aj bez tvojich sprostych poznamok. Ano mal dost prachov a dala by som vsetko na svete aby ich nemal, lebo niektore veci by boli uplne inak. Ak si to nezazila nepochopis. Nemusis nic zavidiet, nie je vobec co. JA som srala na jeho prachy, neboli moje, zaujimalo ma cosi ine. Prachy potrebujem akurat tak na zivotne dolezite veci a to je vsetko. RAdsej budem mat normalneho chlapa ako medak zaparkovany v garazi. Nemaju vsetci v hlave iba vidinu penazi.

sway

A este by ma zaujimalo,co si predstavujete pod pojmom "prachac".Chodila som s prachacom,no wow schelby uprimne zavidim.Asi to bol niekto podobny Romanovi Abramovicovi,ked tie peniaze medzi vami robili take rozdiely...
Ja si myslim,ze ani tento mobo nie je nic extra,ked si jeho frajerka toto dovoli.Tie mrchy,ktore vyuzivaju priatela pre peniaze dobre vedia,co robia a svoj luxus by neriskovali takymto uletom.Moj nazor.

sway

Ved ja nemam bohateho chalana (cize medzi tie mrchy sa neradim),ale celkom by sa hodil;-)
A ktora tvrdi,ze je proti tomu aby chlap vedel dobre zarobit?
Nevadi ved sa hrajte na skromne dievcatka,mne osobne je to jedno.Ja peniaze potrebujem a kludne si to priznam.