chce ma len pre prachy...

Príspevok v téme: chce ma len pre prachy...
mobo

Som vyzorovo normalny mlady muz, VŠ , celkom pekny, postavou normalny skor vysportovana, lebo som dost aktivny a staram sa o seba, mam 28 a penazi kolko snad ani nedokazem minut, ona 24 zena mojich snov. No a problem je v tom ze som si isty ze je so mnou len koli peniazom, no ja ju tak strasne milujem ze som jej schopny vsetko odpustit. Raz som ju nacapal na oslave mojich menin ako si odskocila do kuchyne s jednym typkom na fajku, no odpustil som jej bo ju strasne lubim, milujem no proste som z nej na mako. Mal som predtym vela zien no vzdy to bolo len take fyzicke, ale toto je nieco uplne ine... som s toho proste hotovy, uz 1000x som ju chcel nechat, ale nemozem to spravit lebo ju neskutocne milujem.. poradte.

dobra vila

Suhlasim s palacinkou. Presne to som chcela napisat. Prestan ju rozmaznavat darcekmi! Urcite jej nekupuj, co si jej oci zazelaju, neber ju sem-tam na dennom poriadku. Nevravim, ze jej zatrhni vsetko, to by bola hlupost, ale napriklad spolocna pekna vecer RAZ ZA CAS, nejaka bonboniera, nejaka mala pozornost SEM-TAM!! SEM-TAM vravim!! To dievca pracuje? Nech sa nauci aj ona zarabat si peniaze a nielen prizivovat sa. Otras :-/. Predpokladam, ze si si tie peniaze zarobil vlastnym usilim, alebo mas bohatych rodicov (horsia moznost :-p ), tak nech si jej vzorom prace, nech sa dievca uci.
Ja mam napriklad priatela, velmi ho lubim, je student, a je financne velmi slabo zabezpeceny. Pochadza z dost...nechcem povedat chudobnej rodiny...az tak zas nie, ale prerataju kazdy peniaz, nekupia si hocico, nemaju na to atd. On je interny student a plati si vela veci sam, ze popritom musi brigadovat a take nieco ze spolocna vecera a darceky su pre mna dost cudzi pojem. On aj casto vravi, ako velmi by ma chcel niekam zobrat. Uz si aj hlada brigadu, aby mi mohol spravit "pekne leto". Mne to nevadi, ale ak su financne rozdiely, je to neprijemne. Lebo ja napriklad, nie sme bohati, ale mam co chcem, to je fakt. Nechcem tu hovorit, aby si to jednotlivci nevysvetlili zle, ale pre mna by to bola rana pod pas, kebyze vysvitne, ze so mnou niekto chudobnejsi chodi iba preto, ze pochadzam z takej a onakej rodiny, alebo toto a hento mam.
Nech je s tebou preto, ze ta lubi, ako ja jeho. Je hlupost sa s nou zahadzovat, pokial to tak nie je. Ano, lubis ju, ale pride aj ina (aj ked narovinu ti poviem, ze peniaze su asi inspirativne). Ale zas, netreba hadzat kazdu do jedneho vreca. Hlavne ju prestan prehnane hyckat.

palacinka

mne sa to osobne hnusi ak chlap alebo zena udrziava vztah len pre peniaze, z tvojej strany to chapem, ze ju lubis, ale mal by si sa zamysliet nad tym ci s takym clovekm chces stravit zvysok zivota..alebo ju prestan tolko rozmaznavat darcekmi a minanim penazi a mozno by pomohlo keby si nedaval na javo to, ze mas kopec penazi a vysvetlil jej ze to ze sa mas teraz dobre, ze si financne zabezpeceny este neznamena ze aj v buducnosti to tak bude a ze ci aj potom by s tebou chcela byt..

CMu_Q

asi sme na tom podobne, ak clovek miluje celym srdcom, odpusta sa aj nemoznee.... a potom urcitym sposobom aj pre to trpime, napriek tomu ze ten druhy si nas nezasluzii.... taky je asi zivot....