chce ma len pre prachy...

Príspevok v téme: chce ma len pre prachy...
mobo

Som vyzorovo normalny mlady muz, VŠ , celkom pekny, postavou normalny skor vysportovana, lebo som dost aktivny a staram sa o seba, mam 28 a penazi kolko snad ani nedokazem minut, ona 24 zena mojich snov. No a problem je v tom ze som si isty ze je so mnou len koli peniazom, no ja ju tak strasne milujem ze som jej schopny vsetko odpustit. Raz som ju nacapal na oslave mojich menin ako si odskocila do kuchyne s jednym typkom na fajku, no odpustil som jej bo ju strasne lubim, milujem no proste som z nej na mako. Mal som predtym vela zien no vzdy to bolo len take fyzicke, ale toto je nieco uplne ine... som s toho proste hotovy, uz 1000x som ju chcel nechat, ale nemozem to spravit lebo ju neskutocne milujem.. poradte.

schelby

sway nemas pravdu, zazila som si chodenie s prachacom, rozdupal mi srce na marne kusky, kolko krat som si priala,aby bol radsej normlany, myslim z normlanej priemernej rodiny ako som ja, vsetko by bolo ine. Peniaze vedia velakrat narobit viac skody ako osohu. JAsne ze su v zivote dolezite aby clovek prezil, pripadne bola zabezpecena rodina, ale to je tak vsetko. Ak nemas mat v zivote lasku naco su ti prachy? Neurobia ta stastnym. Teda mozno niektorych necitlivych hej. Prachy by nemali byt na prvom mieste.

petuskaa

sway a hlavne tusim tebe co?kazda nie je pribrzdena mrcha..co som na svete sama preboha co uznava ine hodnoty v zivote..?nie nie som a je pravda ze je malo uz dnes takych zien..

admina.

no aj tlci musia byt aby aj kurvycky na peniaze mali z coho zit, tak ty to vies ze ta podvadza a je len kvoli peniazom s tebou a tolerujes to, zamysli sa ci ta robi stastnym...

nikagold

sparavila z teba chudaka tak ak mas v sebe aspon trochu hrdosti rob nieco alebo ak ju nedokazes nechat ty tak ju prestan financovat a uvidis ako rychlo utecie

technéciumTc

ak budeš oslavovať narodky, tak si možno odskočí do kúpelne.....máš teda dobrú babu, no ale na druhej strane niekto musí byť aj pod papučou....

enriketa

ta laska je svina to je pravda. len vies ked to bude takto dalej pokracovat ty sa budes trapit a ona si bude robit co chce... a potom to hra na mileho nevinneho anjelika.. ja som bola takto tiez s niekym pre peniaze no potom som sa ozajstne do toho cloveka aj zalubila az priliz.. lenze ma nechal.. ale to je o inom no ja by som od takej mrsky radsej usla skor kym nebude zle a bohvie co vsetko este za trvojim chrbtom robi....ked si mlady uspesny tak mas asi na viac.. a ja by osm to nechala plavat, aj ked neviem ako ti pomoct kedze si tak bezhlavo zalubeny proste musis sa ty zmenit nie zmenit ju, musis mat silne sebavedomie a musis si verit, ale co ked ako si napisal ze srdce jej chce verit ale rozum hovori nieco ine, takze darmo ti tu radia ludia ked to bude takeiste.. vsak?

sway

To je vtipne,ako sa tu vsetky hrate na dokonale a moralizujete;-)(pritom,ze je malo takych,ktorym nejde o prachy - no a v tejto teme su len take)
Pato aj tak mi pride zvlastne,ze zarabas dost penazi a pritom si nevies porobit poriadok s mladou.Vacsinou to byva opacne,ze zenske sa takych chlapov drzia zubamy nechtami a neriskuju takymi uletmi ako ta tvoja.Bud vie,ze si na nej zavysli a len sa s tebou hra,alebo zas nebudes az taka atraktivna korist akou sa opisujes:-))

petuskaa

nic zle ti nezelam ale keby nahle prides o vsetko co mas..hadam by sa aj ukazal charakter tvojej *lasky?otvorilo by ti to mozno oci...este existuju aj zeny kktore uprednostnuju lasku pred majetkom ale tich je moc malo...to bude asi tvoj vecny problem lebo maj peniaze dobre vyzeraj a stale mas na pleciach nejaku slecnu mrchu ktora sa rada obohati...ocividne ta ajj ona velmi miluje ked sa sprava lacno..protiklady sa vzdy pritahovali a budu..vela stastia k uvedomeniu si svojich hodnot..ked ju milujes nie je co riesit hovori sa...ale milujes ju?zivot v nevere oj oj oj...

airiana

mobo prosim ta spamataj sa, taketo zeny nestoja za nic, mozno to casom spoznas, teraz nech ti tu bude kto co vykladat,nedas si povedat, lebo si zalubeny, ale velmi ti prajem aby si sa coskoro spamatal a zbadal, toto by zena robit nemala a podvadzat uz vobec nie, chces sa nechat vodit za nos a minat peniaze doslova do vzduchu? je mi luto ze to tak je, ale mozno sa niekde za rohom na tebe smeje aky si hlupy, niektore su potvory riadne