TABLETKY.. AKE :(:(

oxy

a okrem vysmechu si ty v ktorom prispevku zistovala dovod jej nadvahy?
a v konecnom dosledku v com je rozdiel medzi kilami navyse z liekov a kilami navyse z jedla? rovnako tazke je sa ich zbavit

ribana

oxy
a nemyslis,ze najprv treba vediet dovod pribratia a potom nasmerovat alebo radit s dietami?Nadvaha zo stravy a z tabletiek je velmi odlisna.

oxy

ale myslim, ze nasou ulohou nie je zistovat ci si niekto vymysla alebo nie. pyta si radu, tak ak viem, tak odpoviem a ak nie, tak nie.... je prizemne hned osocovat, utocit a ponizovat.

ribana

Oxi
a ty nevidis,ze si dotycna len vymysla?Na otazku z coho pribrala dala odpoved
"lebo som brala niečo na priedušky či keru onu".Ved ona ani nevie co brala a naco to vlastne bolo.Alebo zeby som len ja nevedela,ze Keru onu je naozaj nejaky organ v tele?No,v tom pripade som rada,ze som tu.Clovek sa uci cely zivot.

oxy

ak mala naordinovany napr. taky Zodac (je na alergie a moze sa teda predpisovat aj pri problemoch s prieduskami), tak jej rucicka na vahe isla hore jedna radost aj ked neprijimala viac stravy.alebo v pripade uzivania kortikoidov. dotycny priberie a typickym priznakom ich uzivania je tucna- az typicky mesiacikovita tvar.
takze skor treba vediet fakty a az potom utocit a odsudzovat ;)

ribana

Oxi
ale urcite nie z tabletiek na priedusky.To by ich musela brat niekolko mesiacov.Ved ani nevie co brala.Prezierala sa,tak sa teraz vyhovara na tabletky na priedusky.Ua cha chacha cha