prosim poradte nejake tabletky na chudnutie.. aj už som zufala ked už ani cvičenie nepomaha :( alebo napoje hocičooo :(
TABLETKY.. AKE :(:(
a okrem vysmechu si ty v ktorom prispevku zistovala dovod jej nadvahy?
a v konecnom dosledku v com je rozdiel medzi kilami navyse z liekov a kilami navyse z jedla? rovnako tazke je sa ich zbavit
oxy
a nemyslis,ze najprv treba vediet dovod pribratia a potom nasmerovat alebo radit s dietami?Nadvaha zo stravy a z tabletiek je velmi odlisna.
ale myslim, ze nasou ulohou nie je zistovat ci si niekto vymysla alebo nie. pyta si radu, tak ak viem, tak odpoviem a ak nie, tak nie.... je prizemne hned osocovat, utocit a ponizovat.
Oxi
a ty nevidis,ze si dotycna len vymysla?Na otazku z coho pribrala dala odpoved
"lebo som brala niečo na priedušky či keru onu".Ved ona ani nevie co brala a naco to vlastne bolo.Alebo zeby som len ja nevedela,ze Keru onu je naozaj nejaky organ v tele?No,v tom pripade som rada,ze som tu.Clovek sa uci cely zivot.
ribana si hrozne zlomyselna
ak mala naordinovany napr. taky Zodac (je na alergie a moze sa teda predpisovat aj pri problemoch s prieduskami), tak jej rucicka na vahe isla hore jedna radost aj ked neprijimala viac stravy.alebo v pripade uzivania kortikoidov. dotycny priberie a typickym priznakom ich uzivania je tucna- az typicky mesiacikovita tvar.
takze skor treba vediet fakty a az potom utocit a odsudzovat ;)
Oxi
ale urcite nie z tabletiek na priedusky.To by ich musela brat niekolko mesiacov.Ved ani nevie co brala.Prezierala sa,tak sa teraz vyhovara na tabletky na priedusky.Ua cha chacha cha
sa spamataj, by si sa cudovala, kolko tabliet ma vedlajsi ucinok priberanie...