TABLETKY.. AKE :(:(

oxy

majuska mozes byt kludna. pribera sa od Zaditenu. zmylila som si tie dva antihistaminika. ja som mala Zaditen naordinovany a bola som z neho ako plnena kapusta :)). no a lekarka mi ho zmenila na zodac. poplietla som si ich. takze opravujem: pribera sa od Zaditenu.

majuska_

tlsta, no ja beriem Zodac a prvykrat som sa tu docitala ze sa z neho pribera. tak viem, z coho som pribrala aspon. ten beriem uz dlho. mam totiz 79 kg a 178 vysku. a chcem zhodit na 70 zatial. a potom na 68-65 kg. a budem fakt velmi spokojna. mamka berie antidepresiva a psychiatricka jej povedala, ze bude rada, ak si da bacha a nepriberie. ja som dneska zjedla na obed 3/4 pizze. a potom take vycitky... joj. ale ved bol to obed. uz mam vycitky pomaly zo vsetkeho. ale musim si dat pozor. ja som premyslala aj nad 90-dnovou dietou. ale uz som ju XY krat skusala a nikdy som pri nej nevydrzala. a chodim aj bicyklovat, chcem dalej plavat, vyuzit kupienu pernamentku na speening a tak... a najradsej by som schudla do augusta (zaciatku) 5 kg aspon.

nelly15

tak moja skusenost s CLA je asi taka že aj kamašoza na 200 percent tak su super ie to dole raz dva ale ak necičiš tak zbytočne vyhadzuješ peniaze

delphia

samozrejme ze od niektorych liekov sa pribera. k uz nizsie spominanym este pridavam neuroleptika a antidepresiva.a urcite ich bude aj viac, ale teraz si na ine nespominam

tlsta tlstaa

ešte niečo.. ak chce niekto reagovať tak isto ako ribana taks a nenamahajte vobec stracať čas :) ja tu očakavam rady nie niečo ine...
dakujem

tlsta tlstaa

ribana..a ty sa na tuto stranku chodiš hadať? Ved ked si mysliš že som sprosta tak obid tuto temu a nepozastavuj sa nad tym... dlhodobo som použivala tabletky a dlho som ležala v nemocnici takže tie kila sa prejavuju.. pravdaže moc dakujem OXY že aspon niekto sa ma tu zastane a neodsudzuje... to iste sa mohlo stať aj tebe ribana a potom by si takisto ako ja hladala pomoc tu.
moj mail cica_liluska@azet.sk

sajfina

ja som brala prednison a pribrala som asi 8 kg,ktorých sa neviem zbaviť a od vtedy už pár rokov prešlo a vôbec som sa neprežierala,v tej dobe,keď som ho brala,som bola rada,že vládam dýchať a nie ešte jesť a aj tak som pribrala :(