prosim poradte nejake tabletky na chudnutie.. aj už som zufala ked už ani cvičenie nepomaha :( alebo napoje hocičooo :(
TABLETKY.. AKE :(:(
freshdove možeš mi tu nechať mail? alebo mi napisať na moj? :) dakujem
majuska mozes byt kludna. pribera sa od Zaditenu. zmylila som si tie dva antihistaminika. ja som mala Zaditen naordinovany a bola som z neho ako plnena kapusta :)). no a lekarka mi ho zmenila na zodac. poplietla som si ich. takze opravujem: pribera sa od Zaditenu.
tlsta, no ja beriem Zodac a prvykrat som sa tu docitala ze sa z neho pribera. tak viem, z coho som pribrala aspon. ten beriem uz dlho. mam totiz 79 kg a 178 vysku. a chcem zhodit na 70 zatial. a potom na 68-65 kg. a budem fakt velmi spokojna. mamka berie antidepresiva a psychiatricka jej povedala, ze bude rada, ak si da bacha a nepriberie. ja som dneska zjedla na obed 3/4 pizze. a potom take vycitky... joj. ale ved bol to obed. uz mam vycitky pomaly zo vsetkeho. ale musim si dat pozor. ja som premyslala aj nad 90-dnovou dietou. ale uz som ju XY krat skusala a nikdy som pri nej nevydrzala. a chodim aj bicyklovat, chcem dalej plavat, vyuzit kupienu pernamentku na speening a tak... a najradsej by som schudla do augusta (zaciatku) 5 kg aspon.
tak moja skusenost s CLA je asi taka že aj kamašoza na 200 percent tak su super ie to dole raz dva ale ak necičiš tak zbytočne vyhadzuješ peniaze
a čo hovorite na bio-CLA? ma niekto skusenosti?
dakujem
sorry nie neuroleptika, ale psychofarmaka. no a vynimkou nie je ani HAK
samozrejme ze od niektorych liekov sa pribera. k uz nizsie spominanym este pridavam neuroleptika a antidepresiva.a urcite ich bude aj viac, ale teraz si na ine nespominam
ešte niečo.. ak chce niekto reagovať tak isto ako ribana taks a nenamahajte vobec stracať čas :) ja tu očakavam rady nie niečo ine...
dakujem
ribana..a ty sa na tuto stranku chodiš hadať? Ved ked si mysliš že som sprosta tak obid tuto temu a nepozastavuj sa nad tym... dlhodobo som použivala tabletky a dlho som ležala v nemocnici takže tie kila sa prejavuju.. pravdaže moc dakujem OXY že aspon niekto sa ma tu zastane a neodsudzuje... to iste sa mohlo stať aj tebe ribana a potom by si takisto ako ja hladala pomoc tu.
moj mail cica_liluska@azet.sk
ja som brala prednison a pribrala som asi 8 kg,ktorých sa neviem zbaviť a od vtedy už pár rokov prešlo a vôbec som sa neprežierala,v tej dobe,keď som ho brala,som bola rada,že vládam dýchať a nie ešte jesť a aj tak som pribrala :(