fajcenie

utesena

Tina opatrne s lightkami, aby si nebola tam kde pred 5-timi rokmi. Je to velmi zradne, ani nevies a opat si v tom... Tak vela stastia.

tina

ja som nefajčila 5 rokov, prestala som keď som čakala dieťa , kvôli nemu som sa prekonala, ale mám takú prácu, že kolegyne fajčia, a tak som si kúpila tie slimky 0,1 tie najslabšie a občas si dám ... to temer necítim že fajčím , iba príležitostne ,a silnú by so mnezniesla nijako

babo

a mysliete si, ze je lepsie prestat naraz, alebo redukovat dennu davku cigariet?
ja som skusala narazovo, ale to som dlho nevydrzala :(
a k tomu som mala aj zuvacy nicorette :( tie naplaste nechcem, su drahe :(

eliiiii

Prestala som fajcit pred 8 rokmi.Na silvestra som fajcila odusu,jednu za druhou a na novy rok som razne prestala. Bolo to krute ale som rada.

marisssa

a ja rozmyslam, ze zacnem fajcit, ani neviem, preco. som hlupa.uvedomujem si vsetko to zle, co sposobuje, aj tak rozmyslam, ze zacnem..

Mimmi1712

No ja osobne si myslim ze to zalezi hlavne od psychiky cloveka a pevnej voli.. hlavne treba chciet .. ked si clovek mysli ze sa to neda tak to potom nepojde.. proste ked budes chcet cigaretu daj si racej zuvacku .. ta je tiez proti stresu .. alebo si kup naplaste vraj pomahaju ..

utesena

Prestala som fajcit po desiatich rokoch a mozem povedat, ze je to najlepsia vec aku som mohla urobit... Fajcenie mi smrdelo ked som fajcila, ale teraz ked to citim, je to hnus, neskutocny smrad.
Babo - presne ako Tvoj priatel, moj mi stale hovoril, ze to hrozne smrdi a ze ak chceme mat babatko mala by som prestat... Mne to tiez chutilo a ako!!! Ale uz ku koncu som chcela prestat aj kvoli sebe - buduce deti, vrasky, sivasta plet, smrad... Paradoxne nie kvoli svojmu zdraviu...:-)))
PEVNA VOLA, jedina vec, ktora funguje. Prve dni su trosku tazsie, ale da sa to zvladnut. Vela stastia vsetkym a vytrvajte!!! Spocitajte si kolko miniete na cigarety a co vsetko by ste za to mohli mat...

babo

pocujte ludia, potrebujem pocut nazor aj niekoho nezainteresovaneho takze:
JA FAJCIM, PRIATEL NIE.
hovori, ze smrdim :( a ze by som mala prestat a bla bla bla...
ja by som aj chcela, no napadne ma to niekedy, lenze uz teraz sa mi nechce, lebo viem, ze mne to chuti a nepojde to tak jednoducho. uz tam bolo par pokusov,ale vsetky stroskotali.
Minule mi povedal, ze ked chceme mat babo, tak o rok dva, mala by som prestat uz teraz.
vtedy to so mnou pohlo, zacala som nad tym rozmyslat, ale nemozem sa k tomu nejak dopracovat :(
myslite, ze by som sa mala prekonat a fakt fakt ale fakt prestat fajcit????
Je tu niekto taky, kto si toto prezil???
mam 25,takze niesom ziadne dzeco :)

marko

Fajčil som 5 rokov,denne 10 cigariet,nalepší sposob je:každý mesiac znízit o jednu cigu denne,čiže mi to trvalo 10 mesiacov,ale na 100% to funguje....

count.draco

no ja osobne nefajcim ale vela ludi v mojom okoli ano a niektori sa od toho odnaucil takym vtipnym sposobom, kamarat si kupil pasovane cigarety a boli take hnusne ze sa jednoducho nedalo fajcit to a raz v bare si trosku vypil a vyfajcil toho dost tusim to bola cela krabicka aj daco a tak mu bolo potom od toho zle ze uz v zivote nedal cigaretu do ust :-D