Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nespravodlivost a velmi velká túzba...

Príspevok v téme: nespravodlivost a velmi velká túzba...
Domi20

strasne moc závidím mamickám, ktoré majú deticky a tesia z nich.... je to velmi krásne, mat taký malý poklad doma a pozerat sa ako rastie....velmi túzim po bábätku...a s priatelom sa on snazíme uz nejakých 8 mesiacov... a stále nic..stále príde tá zlá neocakávaná menstruácia...nechápem, preco zeny, ktoré deticky nechcú ich majú...a tie co po nich velmi túzia ich nemôzu mat...je to nespravodlivé.... a je mi to velmi lúto...uz som sa snazila stále nato nemysliet a uzívat si milovanie...ale stále nic....nechápem preco to nejde, som si myslela ze je to také jednoduché ale NIE JE...Som mladá a zdravá a stále to nechce príst...teraz ideme s priatelom na dovolenku pri more...a dúfam, ze tam sa to podarí....a ked nie.... tak budem z toho zase hotová ako vzdy...uz som zúfalá... neviete niekto ako ,,zarucene" otehotniet???? to asi ani neexistuje....dakujem za odpovede...

lenuska11

Domi20, nieco ti napisem, moj bratranec nemohol mat s priatelkou dieta, 100 tisic vrazili do umelych oplodneni, ale nikdy sa to neuchitlo. rezignovali. velmi sklamani. opadlo z nic napatie, povedali si, ze ked sa neda tak sa neda. a na silvestra isli na chatu a si predstav, ze tam pocali dieta:). dnes ma maly 2 a pol roka a je to krasny chlapcek. takze vies co tym chcem povedat???

jajaaa

pre jajaaa:

V prvom rade, ja nie som slecna. V druhom rade sa ospravedlnujem, ked moj prispevok vyznel skaredo, tak prepacte. Nemyslela som to zle. No a na zaver: ako ty vies, kolko lasky som zazila ja? Ja este nemam dieta, moj manzel je so mnou kvoli mne, nezostava so mnou len kvoli dietatu, ako to je v mnohych manzelstvach... Napisala som len svoj nazor, ze vztah ma vacsi predpoklad na vydrzanie, ked dieta pride do dlhorocneho usporiadaneho vztahu, ako ked sa dieta podari po par mesiacoch chodenia. Samozrejme, cest vynimkam, ale vo vacsine pripadov je to tak. Zeny, ktore pristanu na dieta s tym, ze si ich priatel nechce vziat su v obrovskej nevyhode a ja osobne by som na take cosi nikdy neprikyvla. Az taki pani tvorstva zasa nie ste:)

pre jajaaa

iac aj ja sa ospravedlnujem nejako ma ten jej prispevok rozhorcil :-)
Zakladatelka temy mi pride mila...
A suhlasim aj s poslednym prispevkom,,
Domi,,vychutnavaj si Vas vztah,,tehotenstvo sa neda nasilu a verim,ze urcite pride :-)
Hlavne sa do toho nenutte az tak,ze sex bude pre Vas iba pokusom o otehotnenie,nech sa Vam ten vztah aj dokym otehotnies udrzi pekny...
drzim palce

iac

Tak ja sa omluvam,moc som si toho neprecitala a je pravda,ze treba reagovat na temu a nie z nej vybocovat.Takze ja reagujem na temu.
Domi-podla toho cisla 20 usudzujem,ze to bude asi tvoj vek.Takze ak ano,ja by som ti poradila skor toto.Uzi si mladost,to ked sa uz snazite 8 mesiacov,tak predpokladam,ze je to od tvojich 19-stich.Kolko poznas svojho priatela?Zase len usudzujem,ze sa poznate dost malo na to,aby ste hned planovali dietatko.Aj ked ja sama som ostala tehotna po velmi kratkom case,ale mala som o vela viac.Bola som vyspelejsia aj citovo,aj skusenejsia.Skuste si dat este cas,kym zacnete planovat dietatko.Ine je mat dieta z lasky,ine zo zamilovanosti.A v tom je sakra velky rozdiel.

pre jajaaa

iac
Ja tiez uznavam manzelstvo,je to krasna vec...
ale tu nebola rec o to,ci sa vziat ale nie...
ale ak suhlasis s tymto urazlivym nazorom :

jajaaaa
Dnes 16:39

Dalsie nemanzelske dieta? Kurnik, zeny, to sa vam nezda cudne, ze si vas chlap ani nechce zobrat? Co to je za nova moda otehotniet s priatelom? To sa nechajte rovno nbuchat na diske neznamym chlapom. Je to to iste. Preto si o zenach myslia chlapi, ze sme slepice. Mnohe z vas su.

Tak ako sorry si pre mna to iste co ona...
Slecna jajaaa ako mozes vediet,ze si ju nevezme?
Co su to za sproste reci o tom nabuchani na diskoteke?
Akym pravom sudis zeny ktore su este slobodne a tuzia po dietati slepicami?
Verim tomu,ze mnohe slobodne mamicky zazili ovela viac lasky ako Ty a mnohe su mozno aj lepsimi matkami...
Mozes si svoje upjate nazory nechat pre seba...

iac

Jajaaa
Tak sa pripajam do klubu debiliek,pretoze ja som vydata tak isto a uz peknych par rokov.V dnesnej dobe si vsetci chcu zit aj uzit.Ale aj moj nazor je,najprv sa zobrat a potom planovat dieta.Je velmi jednoduche odist po takom volnom vztahu.Zlozitejsie je to urobit v manzelstve.Len tak sa zobrat a ist.Prave preto to dnes nie je moderne sa zobrat.A viem o vela vela pripadoch,kde jeden by aj chcel,ale ten druhy o tom nikdy nehovoril,alebo hovoril o tom,ze naco papier,tak ten druhy to potom hra tak isto,ze vlastne netreba.Aj ked pritom po tom papieri tuzi.Ta co povie,ze nepotrebuje pepier,je len preto,ze nikdy nebolo povedane,ze si ju niekto vezme,alebo to nemysli vazne ona.Manzelstvo vzdy bolo a bude normalna vec.

chirurg

Domi20-prepáč, som chlap ale musím zareagovať.Prežil som presne to so svojou manželkou čo ty a dlho nič, mesiac čo mesiac opakovane sex až nám to liezlo na nervy,ale trvalo to presne 10 mesiacov snaženia a bolo to tam...a ešte chcem opraviť prispievatelku Radu-partnerstvo sa vyhlasuje za neplodné až po 2 rokoch pravidelného nechráneneho styku z medicinskeho pohladu tak bud kľudná a že Ti niekto povie že nemysli na to a nechaj tomu volný priebeh tak to je hluposť... ak žena raz začne o sebe pochybovať tak to bude robiť až do dna ked jej vyjde pozit. test tehotenský...držím palce a snažiť sa a snažiť sa a....

titi...

mne by osobne chybalo keby žijem s priateľom a nemám papier.Asi som staromodna.Ináč každý robí po svojom.Vydať sa len vtedy dá ked voľakoho požiadaju o ruku.Aj v našej rodine máme takto bez papiera pár,zatiaľ im to funguje.Ked je tomu koniec tak papier už nepomôže.Deťom sice niekedy vadí ked mamina má iné meno ako ocino.Maju pravdu nevypadá to na ozajstnu rodinu.Ja som v manželstve 17 rokov.Na tom nie je nič zlé,ked niekto sa vydáva a už je tehotná.Závisí od toho či sa maju radi,alebo len kvôli tomu,že bude miminko.Ked spolu chodia a hlásí sa dietatko,nevadí.No ked voľakoho nutia aby sa vzali len kvôli tomu,to je neštastie!!!Ked trváte na buducom živote spolu tak veru vám držím palce aby to bábätko sa vám hlásilo.