Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zena, sport, krasa

Príspevok v téme: zena, sport, krasa
helfire

Caute. Potrebujem vas nazor na tuto situaciu. Mam priatelku som s nou 5 rokov a lubim ju. Ale posledne dva roky pribrala do brucha, zadku a bokov. Zacal som jej nepriamo davat najavo aby trosku viac zacala sportovat. Ale ona na to nechce ani pomysliet. Proste nema absolutne vztah k ziadnej fyzickej aktivite. Skusal som ju dotiahnut do viacerych sportov, ale furt sa kvoli tomu iba nahnevala a zacala vymyslat, ze ju nemem rad taka aka je. Mne nejde ani tak o postavu ako o to aby si vybudovala pozitivny vztah ku sportu, aby ho sama vyhladavala. Viem ze casom to bude horsie, teraz je este mlada a zacinaju s tym byt problemy. Proste sa bojim ze sa mi prestane pacit a bude zle.

lichotinka

ak proste nechce, tak ju k tomu proste neprinutis. no ak si s tym zacal, tak zas nemozes povedat, ze by ti to proste nevadilo. no je len na tebe, ci to budes akceptovat ak ako to je alebo si najdes zenu, s ktoru bude zdielat aj taketo aktivity

manzelka

Suhlas, treba najst nieco co bude bavit oboch. Mozno ju sport nelaka, lebo by ho mala robit sama, ale keby je to nejaka turistika alebo tak mozno by to slo :)

suklo1125

no ano, tazko sa to pocuva. ale tak da sa to aj jemnejsie povedat alebo najst nejaku spolocnu cinnost, aktivitu. my so zenou od zaciatku chodime spolu na turistiky. nemusi to byt nic velke, ale tak travime cas niekde vonku a mame pohyb. alebo bicykle sme si zvykli poslednu dobu castejsie vytahovat.

merilinka

presne tak pritazlivost,je dolezita lenze ja wobec nevyzeram ako keby som sa o sebe starala,minuly rok som krasne shcudla a vsetko som to nabrala totalne som sa prejedala,kvoli depkam a teraz ma to mrzi ze nevyzeram tak ako by som mohla:(ale mozem si za to sama,to viem:(preto sa to snazim napravit,a nemam ani sebawedomie niekam zacatt hcodit sportovat bojim sa ze seci sa na mna pozeraju ako na velku tlstosku:(skaredu a sdvojitou bradou fuj:(