Caute. Potrebujem vas nazor na tuto situaciu. Mam priatelku som s nou 5 rokov a lubim ju. Ale posledne dva roky pribrala do brucha, zadku a bokov. Zacal som jej nepriamo davat najavo aby trosku viac zacala sportovat. Ale ona na to nechce ani pomysliet. Proste nema absolutne vztah k ziadnej fyzickej aktivite. Skusal som ju dotiahnut do viacerych sportov, ale furt sa kvoli tomu iba nahnevala a zacala vymyslat, ze ju nemem rad taka aka je. Mne nejde ani tak o postavu ako o to aby si vybudovala pozitivny vztah ku sportu, aby ho sama vyhladavala. Viem ze casom to bude horsie, teraz je este mlada a zacinaju s tym byt problemy. Proste sa bojim ze sa mi prestane pacit a bude zle.
zena, sport, krasa
Ja ju lubim , len viem ze ak velmi priberie, tak ma prestane pritahovat. Este je mlada a zacina na seba kaslat len preto ze je leniva. Kludne by to zvladla ale ona radsej bude fnukat. To nieje o postave ona sa mi paci aj teraz ja len velmi by som chcel aby trosku mala lepsi vztah k fyzickej aktivite. Aby to nerobila na silu kvoli mne ale kvoli sebe a rada
hm je to pravda ze by sa mohla hybat ale kvoli zdraviu a nie kvoli postave ked jej postava nevadi tak je to v poho...ibaze ak ku sportu nema ziadny vztah tak to asi tazko..
Ak ju ma rad tak sa ti neporestane pacit ale ked sa bojis tak ju asi nemas rad.A ked ti tak zalezi na sporte povedz jej to ovorene