Caute. Potrebujem vas nazor na tuto situaciu. Mam priatelku som s nou 5 rokov a lubim ju. Ale posledne dva roky pribrala do brucha, zadku a bokov. Zacal som jej nepriamo davat najavo aby trosku viac zacala sportovat. Ale ona na to nechce ani pomysliet. Proste nema absolutne vztah k ziadnej fyzickej aktivite. Skusal som ju dotiahnut do viacerych sportov, ale furt sa kvoli tomu iba nahnevala a zacala vymyslat, ze ju nemem rad taka aka je. Mne nejde ani tak o postavu ako o to aby si vybudovala pozitivny vztah ku sportu, aby ho sama vyhladavala. Viem ze casom to bude horsie, teraz je este mlada a zacinaju s tym byt problemy. Proste sa bojim ze sa mi prestane pacit a bude zle.
zena, sport, krasa
Kazda baba chce, aby bol k nej chalan uprimny a ked je uz uprimny, tak je ten najhorsi...ja na tom nevidim nic zle, ze jej povedal, nech nieco so sebou robi. Samozrejme to treba vediet cloveku aj povedat tak, aby ho neurazil. A nenapisal, ze vsetky baby, ktore su tucne, su lenive. On to napisal o svojej priatelke, ze je leniva, tak nebudte hned vztahovacne.. Mne to tiez raz povedal priatel, ze by som mohla vyvijat viac fyzickej aktivity.A povedal mi aj to, ze by ma najradsej zozral, ze som prenho sexi, ale ze keby som si este trochu spevnila postavu, tak by ma zozral trojnasobne. Proste mi povedal pravdu...a zato sa mam nanho hnevat? on je chudej postavy a keby zacal priberat, tak by mi to tiez nebolo jedno. A neslo by len o pritazlivost, ale aj o zdravie. Nemyslim tento clanok v zlom a neviem, ci sa da spravne pochopit, co som tym myslela. Len mi to pripada tak, ze zato, ze on je chlap a povedal svojej priatelke, aby nieco so sebou robila, je ten najhorsi, ktory chce len nejaku sexicu. Ale to, ze tu minule bola tema, kde baby riesili, ako donutit schudnut ich chlapov, lebo pribrali, tak to uz je v poriadku. A tiez tam tie baby pisali, ze uz ani ten sex nie je taky, aky byval.
presne jaaaaaaaa:) chlap mysli iba na sex (cest vynimkam no tie uz asi vyhynuli)alebo chce zenu aby sa mal na co pozerat alebo aby sa nou mohol chvalit.hlavne ze chlapi su najkrajsi..ja som zase neschudla nic aj ked som sa neviemako snazila...chudla som zdravo ziadne drasticke diety dva tyzdne a pribrala som 2 kila...takze zo mna sa ani ta voda nevyparila:) uz musim koncit tak pekny vecer!
jaaaaa aj ja sa snazim a nic jednoducho za to nemozem ze to mam v rodine...:( chlapi su taki myslia si ze su naj a zena musi byt vzdy najkrajsia aby sa mali na co pozerat...takze pre mna sa normalny chlap asi nenajde lebo taky ktoremu nezalezi iba na vahe asi uz nejestvuje...
tak tot si trosinku prehnal...to ja nikdy nebudem nikoho pritahovat :( a este ze nie kazdy kto je prisebe je lenivy...a nie kazdy ma ku sportu jednoducho vztah! to jak keby teba nutili do niecoho co ta nebavi lubilo by sa ti to?!