tu si budem pisat kazdy den, co som jedla, pila, ako som cvicila. pociatocna hmotnost: 108 kg, chora stitna zlaza, astma. Ciel: 75 kg, koniec roka.
moj jedalnicek
ale ak takto vydrzis jest co i len tyzden tak gratulujem, ale potom to pojde rychlo spat.. skus radsej tu 90 dnovku alebo co.. aj ked ja som proti dietam ale urcite lepsie ako taketo hladovanie..
mineralku by som nahradila cistou vodou alebo cajmi zelenymi nesladenymi
podla mna je toho malo a chybaju ti tam bielkoviny.a zaklad jedalnickA Su ranajky a ty ich mas dost chabe....
Ranajky: cierna kava, nesladena, pomaranc
Desiata: paprika
Obed: varene zemiaky a dusena brokolica
Olovrant: bude jablko
vecera: bude biely jogurt
pijem kazdu hodinu 2 dcl mineralky
akoze,,,tak si sed na riti a nerob teda nic,pre tvojich 75 kilo. ale modlenie ti asi nepomoze..
tak nas pouc,ako to chces dokazat,ked aj 10 minut sa ti zda vela??a co tak chodza??? samizda, ze lutujes samu seba.ja som ti chcela pomoct,lebo viem,co je astma!
to si tu budes len tak vypisovat toto vsetko? len tak pre seba, aby si si otvorila internetovu stranku a pozrela si to? alebo aby sa na to dival niekto iny, slecna netykavka??:)take sa mi to vidi trosku zvlastne, kedze si to dala do diskusneho fora, kde by ludia mali DISKUTOVAT...
Mam najradsej, ked tu ide niekto vynulovat zdravotne problemy niekoho ineho... desat minut lahkeho cvicenia je podla teba co? bicyklovat? stepper? behanie? plavanie? nedokazem to! s mojou astmou nedokazem nic, pri com sa zadycham. a ked sa nezadycham, naco sport? nevsimaj si ma, vdaka
jedalen: astma by mala podiel len taky, keby zacnes profesionalne robit nejaky sport, alebo dlhe hodiny cvicit aerobik, no s tym hned isto nezacnes. ale keby si das 10 min. lahkeho cvicenia kazdy den, astma neastma....a v akom stadiu ju mas vlastne?