povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

karoly

Peto T-u teba neplatia dôkazy,argumenty,ani logika.Všetko je podľa teba dopredu jasné.A pokračujú Rozprávky tisíc a jednej noci.Úlohu Šeherezády prevzal Peto T.

Peto T

Doteraz tu NIKTO nepredložil dôkaz, že by očkovanie uchránilo čo i len jediného človeka. Viera by mala dopĺňať rozum, ale nie ho nahrádzať. Do toho priatelia, nechcete založiť nejaký inkvizičný spolok? Ani tam neplatili dôkazy, argumenty, logika. Všetko bolo dopredu jasné.

Pôvodne som čakal, že sa niečo nové dozviem, nejaké zaujímavé štúdie a vedecké dôkazy, ale kde nič, tu nič. Len obohrané rozprávky.

Diskusiu si predstavujem trošku obojstrannejšie. Keď niektorí účastníci sú obmedzení a arogantní zároveň, nečítajú, nerozmýšľajú, tak je akákoľvek diskusia nemožná, preto za tejto situácie mám na práci dôležitejšie veci.

Kto si chce utvoriť obraz, ako došlo k \"vyničeniu\" kiahní, mal by sa vzdelávať u špičkových vedcov svojej doby, napr. tu: rizikaockovania.sk

PS. Dobrú chuť ku chrípkovej vakcíne.

::::

V prispevku nebol dolozeny ziadny dokaz.Je to len dalsia domnienka.Ja by som svoje dieta urcite ockovat dala a neriskovala,ze chyti nejaku chorobu,ktorej sa dalo bez problemov obycajnym ockovanim predist.

čo to?

O Mirke 23 je už dávno známe,že tu začuje niečo,tam začuje niečo,potom si to nejak vo svojej blonďavej hlavičke dá dokopy a nakoniec z toho vyjde vždy nejaká trapošina.Ale takých,čo nemajú svoj vlastný názor tu majú niektorí prispievatelia veľmi radi-Peto T verzus Damian.

betain

mirka 23, ty si tusim fakt naivna, ty uveris aj tomu keby ti niekto tvrdil že biela farba nie je bielou ale ruzovou, ako tie povestne ruzove okuliare,vsak?

betain

a hlavne pan doktor je sam otcom postihnuteho dietata ako povedal, tak je uplne logicke ze hlada priciny ochorenia u svojho dietata.

nezaujatý

bohužiaľ ten príspevok je veľmi nepresvedčivý a má ďaleko od nejakého medicínskeho dôkazu. Dokonca to dobre vie aj ten pán doktor. V takej Europe bolo len minulý rok zaočkovaných neviem koľko stotisíc detí, ak by toľkí pomreli, denne by bolo v správach a dávno by sa neočkovalo. Ak nejaký pán doktor povie, že po dvoch dňoch dieťa zomrelo po očkovaní, tak si to zaslúži ozaj pozornosť. Niečo ako syndróm náhleho úmrtia mu evidente nič nehovorí a aj iné veci.