prosim poradte bojim sa že som v tom

Príspevok v téme: prosim poradte bojim sa že som v tom
moni122

prosim skusnte mi niekto napísať či môžem byť v tom ak: vždy keď mám dostať menštruácia, tak ma týžden predtým nenormálne bolia prsia takto to trvá skoro 2 roky odkedy som vysadila antikoncepciu. Vždy dostávam menzes tak skorej po 27 niekedy 26 ale aj 28 dni teraz prešlo síce len 29 a stále nič, len už tretí den mám také špinenie. Mávala som to aj predtým, vždy pred menzesom ale vždy to trvalo len 1 den a na druhý den som normálne dostala. Toto sa mi ešte nestalo a moc sa bojím s priatelom sme sa totiž počas mojich posledných dní milovávali aj viac krát za den bez ochrany len si dával pozor a vždy to udržal, nestala sa žiadna nehoda, no aj tak sa bojím. Čo si myslíte? Stretla sa už niektorá s podobnými príznakmi?

malicqaa

aj my sme sa milovali....ale mne hovoril ze to neslo do mna..ale kedze darika ty pises ze ma moze oplodnit aj tesne pred ejakulaciou tak to sa este vaic bojim....lebo on ho vybral ale citil ze nieco slo zneho ta mozno to bolo pred ejakulaciou a mohlo byt ze som tehotna...ja pockam do piatku a urobim si ten test rapi celar classic..a ked som brala antikoncepciu a pila som ovplyvnilo to ucinok antikoncepcie??

budenka

prve priznaky? ako prvy bude urcite, ze ti bude meskat a ostatne priznaky mozu tak v 6-7 tyzdni zacat, ale je to individualne. a brusko zacne rast tak v 5 mesiaci, ale to by si uz dovtedy urcite zistila ;-)

darika

Ssamaraa-ty si uz mozes take bolesti privolat aj psychicky.Hlavne nad tym nerozmyslaj.To pichanie moze znamenat nieco ine,ale nie tehotenstvo.
Pri tehotenstve pocitite prve stavy a priznaky az v 2-3 tyzdni tehotenstva.Vacsinou teda.Baby,len sa netreba stresovet.Mam strach?Spravim si test a mam pokoj.

Moni,no vidis a mas pokoj.Aspon nebudes stresovat pred statnicami.Ozaj,drzim palce.

ssamaraa

noo...od toho je zatial iba 5 dni...tak hadam tie prsia nie su naznak nicoho...och,ale mam hrozny strach...dakujem za radu darika...
a inac..ked ma bolieva na mieste,kde je slepe crevo, moze to tiez nieco znamenat?

moni122

jeeeeeeeeeee som taká šťastná som si urobila ten test rapi clear a bola jedna palička takže nie som ooooooooch to je úlava a veru ponaučenie počas plodných dní vždy pharmatex už nechcem zažívať takéto stresy

moni122

chcem sa podakovať všetkým ktorý prispeli do tejto témy a veru kúpim si ten test lebo ako sa poznám keby aj za 2 dni dostanem normálny menzes bála by som sa aj tak lebo čo viem tak vela žien až do 4. mesiaca nezistili tehotenstvo lebo mali normálne menštruáciu takže istota na prvom mieste. A váš taký laický odhad aká je asi percentuálna pravdepodobnosť že som v tom ked mám teraz tmavo hnedé špinenie už tretí den?

darika

Kupis to v lekarni,cenu ti nepoviem,nie som na Slovensku,ale kedysi to stalo od 100sk najlacnejsi.Su aj drahe,ale to ti je zbytocne vyhadzovat peniaze.Najlepsie je ranny prvy moc ale su aj take,ze mozes hocikedy.Tam ti poradia.

moni122

darika si zlatá že píšeš že si nemusím nadávať je pravda že nie je ešte dôvod ale ja sa hrozne moc bojím lebo mám pred sebou bakalárske štátnice a ako sa mám učiť ked stále myslím na to jedno rozmýšlam čo by som urobila či si to nechala alebo dala preč mala som na pláne školu, kariéru a nie dieťa tak či tak som aj tak blbá.........a prosím vás nevie niekto kolko stojí taký test a to sa kupuje asi v lekárni že?

Najčítanejšie články