prosim skusnte mi niekto napísať či môžem byť v tom ak: vždy keď mám dostať menštruácia, tak ma týžden predtým nenormálne bolia prsia takto to trvá skoro 2 roky odkedy som vysadila antikoncepciu. Vždy dostávam menzes tak skorej po 27 niekedy 26 ale aj 28 dni teraz prešlo síce len 29 a stále nič, len už tretí den mám také špinenie. Mávala som to aj predtým, vždy pred menzesom ale vždy to trvalo len 1 den a na druhý den som normálne dostala. Toto sa mi ešte nestalo a moc sa bojím s priatelom sme sa totiž počas mojich posledných dní milovávali aj viac krát za den bez ochrany len si dával pozor a vždy to udržal, nestala sa žiadna nehoda, no aj tak sa bojím. Čo si myslíte? Stretla sa už niektorá s podobnými príznakmi?
prosim poradte bojim sa že som v tom
alebo este lepsie je sa spytat nie ako dlho ste spolu, ale uz ste sa aj bavili na temu deti a co by ste robili, keby zostanes tehotna? lebo to je najdolezitejsie, aby sa na teba v najhorsom nevykaslal...
no taak preto chcem znova brat ale newem aku..ak bude tak idem na potrat...
ahoj moniqa, resp isabella..sak aj ja mam iny nick uz neaku dobu...som bola leerka predtym a sak to vies...
ano toto som uz citala, ze on to s kondomom neche, tak nech potom nesie nasledky svojho konania, ak nahodou bude babo.... a ver tomu, ze vela machrov tu uz bolo, ktori vedeli kedy vytiahnut a aj napriek tomu su z nich oteckovia..takze ty si hlupa , ked sa takto na to spoliehas... ako dlho ste spolu?
no to je teda pekne, on vie kedy ho ma vytiahnut? no tak to by som na tvojom mieste radsej ani hak neprestavala uzivat, lebo takto sa uz vela deti pocalo, ze chlap "vedel kedy vytiahnut"...
inak cauko zuzi, to som ja moniqa87, som si dala novy nick ;-)
ja mam 19 a on ma 23 a skondomom to nechce lebo mu je to endobre a on vie kedy ma vytiahnut..vcera sme sa milovali zase...a to sa stalo sobotu...
lenze ked zacnes nieco uzivat tak by si sa o tom mohla aj trosku poinformovat nie? ci je ti to jedno, ze ani nevies kedy je ucinok hak znizena a kedy nie .... trebasi to nastudovat.. vela casu to nezaberie...inak kolko rokov mate vy dvaja?
nie ja uz ju nebereim pred 2 tyzdnami som ju dobrala..preto sa bojim:(ja som neskusena taze ja take evci neweim...a mne chalan nepovedal nic..ale teraz uz budem vediet:(
alkohol neovplynvuje ucinok hak, to by si vediet mohla aspon neake zakladne veci, nie? jedine ze by si zvracala tese potom... a kedze antiku neuzivas uz 2tyzdena, tak chranena si uz neni...
malicqaa: kks, nesranduj... berieš antikoncepciu a bojíš sa že si tehotná ? a na čo to potom berieš, čo myslíš ? alkohol nenarúša účinok...