Ahojte chcem sa was oyptat na vsetky rady,co wam pomohlo zlepsit stav pleti,do 12rokov krasne pekna plet nic prisla puberta zacali najprv cierne bodky ale potom pupaky no strasne nieco tak som celu zakladku chodila s tym najmastnejsim ksichtom a s korektorom,ale hrozny bol pohlad na mna:(,potom an strednej sa to tak zhorsilo,ze to bola katastrofa tak som sla ku koznej pouzivala som diferine,zinyerit,isotrexin toto wsetko na mne testowala moc nepomahalo dala skinoren to uz bolo lepsie,ale stale som mala na sebe kila make-upow ale presla som aspon k tym lahsim a teraz sa to zmiernilo ale stale to mam na nose uhry,na brade cervene fliaciky a to aj nad hornou perou na jednej strane zmenila som aj koznu tak mi predpisala differine,berem uz 3 mesiace uplne vyliecenie nenastalo,ale zlepsenie podla mna ano.Ja som uz zufala,s takymto fejsom ma nikto nechce:(otrasne sa lesknem navyse vyzeram ako semafor no otras,chcela by som nieco an cistenie vyskusat alebo newiem co nieco co by mi zlepsilo stav pleti,dalej som citala ze treba vela pit od zajtra si idem dat na to pozor v skole vypijem 1,5l vody a potom po skole,asi sa aj objednam ku kozmeticke nech mi vycisti plet,a kupim si daky zinok a vitaminy a a daky caj na vyrazky ze vraj je dobry:)lebo fakt ja nemam ani vyrazky,len take jazvycky cervene alebo fliaciky a je toho wela a vyzeram ako bodkowana princezna s otrasnou pletou:(
--------------------
Článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Článok na tému "Akné a mlieko" www.zdravie.sk
Poradňa "Akné" www.zdravie.sk
Otrasna plet
Mimi-no ved, ze bez makeupu mozem ist jedine strasit male deti...ale citim, ze mi ten makeup nerobi dobre, nedycha mi plet (hoci mam makeup z lekarne od LRP)..a zas nemozem chodit s igelitkou na hlave...a ten kokosak tiez sa dava tak na tvar, ze najprv si navlhcis plet a potom vatovym tamponikom malinko nanesies na mokru plet?
Armia-nesuhlasim s tebou, ako ja sa nechcem hadat...hormony sa ti dostanu do rovnovahy aj za par mesiacov ale potom ked vysadis, ten šok pre tie hormony...to ako keby sa zblaznili a vsetko sa zacina odznova...ale mozno tebe to vyhovuje a uteba to je tak, ze aj po vysadeni mas peknu plet....ale ja nechcem ficat roky na tabletkach, ze aj keby som vyliecila plet, potom mozem liecit dalsich 10 choroob...
NIKOL
ale to musi byt priamo v styku z kovom...a aj potraviny obsahuju NIKEL...uz som to tusim pisala...cokolada,kakao,strukoviny,caj cierny...a kozmetika to obsahuje...
ale,jasne ako pises,lepsie je si to dat urobit-NEJAKY TEST...
na tej stranke bola aj nejaka poradna...co som pisala...nejaka DERMATOLOGICKA TAM RADI...
TAK TI PRAJEM VELA STASTIA
Monika - tiez som uz bola vo viacerych takych centrach a vsade mi ponukali len tie ich "najnovsie metody"...a len zbytocne som vyhodila velke peniaze a vysledok nikde...ked aj nejaky, tak len docasne...a ja nemam hormon. poruchu, ani helikobakter, nic, vsetky testy mam okej...ale dobre, spytaj sa na ten leser a daj vediet...
Lencocek - ano, ked umna vsetko je v poriadku, tak jedine mi stres robi problemy (ja mam kazdy den stresovity) a naucit sa nejak to zvladat vsetko bez stresu a najst si vhodnu kozmetiku a mozno by som mala po probleme ja neviem...a uz sa neopalujem, nerobi mi to dobre a davam si ten vysoky faktor na tvar, to ano
a vies co, ja na ULK som chodila uz davnejsie k tej ceskej doktorke (tusim sa vola Dr.Trancikova, ci nejak tak) ale tiez len antibiotika mi vypisovala a drahu kozmetiku a nepomohlo nic, tak som tam prestala chodit...chodila som dost dlho..zeby som este skusila tu primarku?
Mimi232 ano, vysadila som ju raz na vyse pol roka, stav pleti sa mi postupne zhorsoval, ako sa mi zacala viac mastit plet - ale nebolo to nic neunosne. teraz ju beriem uz piaty rok a nemam ziadne problemy, ani nikoho v mojom okoli nepoznam, kto by s nou mal. stale hovorim, ze to je len jedna z alternativ - jedina, o ktorej viem, ze naozaj zabera.
Maria - diky, ano..aj ja som o tom citala nedavno, som ani netusila, ze take kovy co vsetko mozu sposobit, ak mas na to alergiu a vies co, odkedy nenosim bizu, hodinky, ani slnecne okuliare, ani opasok a aj mobil sa snazim drzat pri uchu co najmenej, nemam tolko novych vyrazok a hlavne tych bolavych..a vcera som si dala na ruky naramok-bizu a urcite ked som mala ruku blizko k hlave, tak to drazdilo a uz mam nove velke vyrazky na licach a take bolave a to mi vyjde behom hodiny...len ide o to, ze doma tiez by som vsetko musela odstranit, aby som sa presvedcila, ze fakt to robi najvacsiu sarapatu (myslim lampy, luster, aj postel mam kovovu..) a preto by som chcela presne vediet, ze na ktore kovy mam alergiu....ale poinformujem sa este,...