Ahojte chcem sa was oyptat na vsetky rady,co wam pomohlo zlepsit stav pleti,do 12rokov krasne pekna plet nic prisla puberta zacali najprv cierne bodky ale potom pupaky no strasne nieco tak som celu zakladku chodila s tym najmastnejsim ksichtom a s korektorom,ale hrozny bol pohlad na mna:(,potom an strednej sa to tak zhorsilo,ze to bola katastrofa tak som sla ku koznej pouzivala som diferine,zinyerit,isotrexin toto wsetko na mne testowala moc nepomahalo dala skinoren to uz bolo lepsie,ale stale som mala na sebe kila make-upow ale presla som aspon k tym lahsim a teraz sa to zmiernilo ale stale to mam na nose uhry,na brade cervene fliaciky a to aj nad hornou perou na jednej strane zmenila som aj koznu tak mi predpisala differine,berem uz 3 mesiace uplne vyliecenie nenastalo,ale zlepsenie podla mna ano.Ja som uz zufala,s takymto fejsom ma nikto nechce:(otrasne sa lesknem navyse vyzeram ako semafor no otras,chcela by som nieco an cistenie vyskusat alebo newiem co nieco co by mi zlepsilo stav pleti,dalej som citala ze treba vela pit od zajtra si idem dat na to pozor v skole vypijem 1,5l vody a potom po skole,asi sa aj objednam ku kozmeticke nech mi vycisti plet,a kupim si daky zinok a vitaminy a a daky caj na vyrazky ze vraj je dobry:)lebo fakt ja nemam ani vyrazky,len take jazvycky cervene alebo fliaciky a je toho wela a vyzeram ako bodkowana princezna s otrasnou pletou:(
--------------------
Článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Článok na tému "Akné a mlieko" www.zdravie.sk
Poradňa "Akné" www.zdravie.sk
Otrasna plet
Este co sa tyka solarka,mne osobne skor pomahalo,jazvicky nebolo tak vidiet-teda aspon z mojho pohladu,cervene fliacky tiez krasne opalilo ale nie kazdemu to pomoze,moze to aj zhorsit stav pleti,treba vyskusat....
skus sa poinformovat ohladne dermatologickych centier,kozna doktorka nema take vymozenosti ako v tychto centrach urcenych prave na problemy s pletou....
tak snad do tretice mi to uz moj prispevok odosle...
Zabudni na nejake kremiky,masticky,olejceky a podobne,skoda penazi a vysledok ziadny len co si zbytocne rozdrazdit plet,viem com hovorim...Ja ti doporucujem laser,mastnota z pleti je prec a jazvicky-ktore ti aj tak od ziadneho zazracneho kremu nezmiznu sa po laserovom zakroku stiahnu az uplne zmiznu-zavisí od poctu zakrokov.Netreba sa toho vobec bat,trva to cca.10min. a tvar mas do 5-tich dni zahojenu,vysledok je fakt uzasny.Ja sa chystam este raz v septembri na laser,nic hrozne to nie je.
Na precistenie organizmu doporucujem pit caj ako medunkovy tak zihlavovy a ako doplnok stravy kupit v lekarni Acneon-je prave vyvynuty na problematicku plet
tak vela stastia....
ja ti verim,nemam dovod ti neverit...ale ak ma MAJUSKA,aj ine moznosti,tak nemusi hned siahat po HAK...u teba to bola mozno POSLEDNA SANCA,ale ona este nevyskusala vsetko...tak prave preto treba skusat...a vysledky sa nedostavia hned,na to treba vela trpezlivosti,disciplina atd.
aj tak to zelezi na nej,akou cestou pojde...
mariaa, ver mi, ze ja som za tych pat rokov, co som sa trapila s akne, vyskusala skoro vsetko. na tazke pripady ziadna kozmetika ani zmena stravy nepomoze. je pravda, ze kazdy pripad je individualny a nezdrava strava sa urcite odraza aj na pleti, ale nie je jedinou pricinpu. treba bojovat na viacerych frontoch :)
ARMIA
mozno,ze prave ty mas stastie,ze nemas ziadne vedlajsie ucinky...ale je to rizkantne len koli pleti aby to brala MAJUSKA...NECH SKUSI NAJPRV PRIRODNE VECI ATD. potom nech skusa ine veci...
ale sak to aj tak zelezi len na nej...ako sa rozhodne...
ja si myslim,ze ked zmeni stravu atd.aj MASTNOTA PLETI SA JEJ ZMENI...A VSETKO OKOLO...
len treba nejak zacat...
je pravda, ze prirodne veci som neskusala, ani som o nich nepocula. mozno by pomohli, ale stav mojej pleti bol vtedy taky otrasny, ze som bola stastna, ked mi nieco naozaj pomohlo a neskusala som uz nic ine. ale ha je krajne riesenie! zaujimalo by ma, ci ma niekto skusenosti s tymito prirodnymi hormonmi. nie som si ista, ci maju aj antiandrogenny ucinok, pretoze pri akne nestaci len upravit hormony, treba sa zbavit tych zlych muzskych hormonov, ktore sposobuju mastenie pleti.