Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otrasna plet

Príspevok v téme: Otrasna plet
majuska125

Ahojte chcem sa was oyptat na vsetky rady,co wam pomohlo zlepsit stav pleti,do 12rokov krasne pekna plet nic prisla puberta zacali najprv cierne bodky ale potom pupaky no strasne nieco tak som celu zakladku chodila s tym najmastnejsim ksichtom a s korektorom,ale hrozny bol pohlad na mna:(,potom an strednej sa to tak zhorsilo,ze to bola katastrofa tak som sla ku koznej pouzivala som diferine,zinyerit,isotrexin toto wsetko na mne testowala moc nepomahalo dala skinoren to uz bolo lepsie,ale stale som mala na sebe kila make-upow ale presla som aspon k tym lahsim a teraz sa to zmiernilo ale stale to mam na nose uhry,na brade cervene fliaciky a to aj nad hornou perou na jednej strane zmenila som aj koznu tak mi predpisala differine,berem uz 3 mesiace uplne vyliecenie nenastalo,ale zlepsenie podla mna ano.Ja som uz zufala,s takymto fejsom ma nikto nechce:(otrasne sa lesknem navyse vyzeram ako semafor no otras,chcela by som nieco an cistenie vyskusat alebo newiem co nieco co by mi zlepsilo stav pleti,dalej som citala ze treba vela pit od zajtra si idem dat na to pozor v skole vypijem 1,5l vody a potom po skole,asi sa aj objednam ku kozmeticke nech mi vycisti plet,a kupim si daky zinok a vitaminy a a daky caj na vyrazky ze vraj je dobry:)lebo fakt ja nemam ani vyrazky,len take jazvycky cervene alebo fliaciky a je toho wela a vyzeram ako bodkowana princezna s otrasnou pletou:(
--------------------
Článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Článok na tému "Akné a mlieko" www.zdravie.sk
Poradňa "Akné" www.zdravie.sk

[zruseny12]

NIKOL
alergo.sk
alebo si daj do googla ALERGIA NA NIKEL TESTY
a tam sa ti ukaze stranka z nazvom ALERGO,ALERGIA ASTMA CIVILIZACNE OCHORENIA
a tam pisu velmi zaujimave veci o alergiach...dokonca je aj alergia na LANOLIN a to som ani nevedela,a ten LANOLIN,TUSIM SA PRIDAVA AJ DO KREMOV,KED SI HO NEMYLIM S NIECIM INYM....
tam mas vsetko popisane o tych alergiach na KOVY...

[zruseny12]

NIKOL
tak na NIKEL-TEST ti nepoviem,kde to robia...ale zistis to aj doma,ked si das obycajny kov ku kozi,koza by mala okamzite reagovat na kov a vytvoria sa ti take VODNATE VYRAZKY A VELMI SVRBIA...
alebo po par dni nosenia nejakeho kovu pri kozi...
mozes sa spytat aj u obvodnej,mozno su nejake testy na NIKEL,ja som prisla na to sama,ze som alergicka na NIKEL...

Ivka 1

Dievcata a propolisovy krem ste uz skusali? Synova priatelka ma akne a celkom jej zabera a vyrazky sa celkom rychlo zahoja bez jaziev. Kozmetiku by som odporucala prirodnu, s vysokym obsahom aloe /viac ako 30 %/,s vytazkami
morskych extraktov .Je lieciva a nesposobuje alergiu.
Bola vivinuta pre modelingove agentury,ktore spolupracuju s aj s velmi mladymi dievcatami. Je vsak vhodna aj pre zrelu plet.

Mimi323

Nikol, klikni na jej meno a objavi sa ti mail. Kto uvádza mail, má červené meno, kto nie, tak čierne (ako ty :))

Mimi323

nikol, v drogérke by som na tvojom mieste kozmetiku nehľadala a ani v lekárni.
Ak máš citlivú a problematickú pleť, tak by som ti radila ako pleťovú vodu použivať koloidné striebro a na noc ako krém kokosový olej zmiešaný s Citricidalom. RNG vraví, že na pokožku si máme dávať to, čo sa dá aj jesť, vtedy je to super :)

nikol84

BIO a ako ti mam napisat mail? ked ty si tu neregistrovany? ja neviem, ja sa tu moc nevyznam ci sa da poslat interna posta...

nikol84

Mimi- kozmetika, ano, ale neviem najst vhodnu...ja mam tak nenormalne citlivu plet, ze niekedy mam pocit, ze pre mna vhodna kozmetika ani neexistuje...

Monika-laser je dobry ked uz si vnutorne vyliecena...ale ked stale sa ti objavuju nove vyrazky, to mas zbytocne vyhodene peniaze na ten leser...alebo na aky leser myslis? ...to modre-cervene svetlo?...alebo ktory? ten kde 1 sedenie stoji 20 000sk?...

nikol84

mariaa-vies mi poradit, ze ak by som chcela ist na take vysetrenie, ci mam alergiu na kovy, ze ako sa to vysetrenie vola a ku komu mam ist?...ostatne vysledky mam vsetko v poriadku, nemam problemy ani s hormonmi

Armia-HAK ti ten problem nevylieci, len potlaca...na zaciatku aj mne pisali doktorky jedna radost HAK, a ja tapa aj som si ich brala...a ked vysadis, vtedy len zazijes sok!....nie je to liecba, "doktorka" ktora to predpise ako liecbu u mna skoncila hned...ale viem ta pochopit, ze preto aby si vyzerala ako normalny clovek, aj ked len na isty cas, si ochotna spravit vsetko...

nikol84

Majuska- ked mi poradis taku koznu, ktora aj vie co robi a vylieci problem, tak daj vediet, a pojdem , hoci aj na opacny koniec slovenska...lebo ja uz ani zratat neviem u kolkych som bola, a vzdy som len pocula, ze: "Nic sa nebojte, ja vas dam do poriadku." na tuto vetu uz mam asi najsilnejsiu alergiu...vsade som sa citila len ako pokusny kralik....pchali do mna vseliake antibiotika, a vysledok nikde...