Otrasna plet

Príspevok v téme: Otrasna plet
majuska125

Ahojte chcem sa was oyptat na vsetky rady,co wam pomohlo zlepsit stav pleti,do 12rokov krasne pekna plet nic prisla puberta zacali najprv cierne bodky ale potom pupaky no strasne nieco tak som celu zakladku chodila s tym najmastnejsim ksichtom a s korektorom,ale hrozny bol pohlad na mna:(,potom an strednej sa to tak zhorsilo,ze to bola katastrofa tak som sla ku koznej pouzivala som diferine,zinyerit,isotrexin toto wsetko na mne testowala moc nepomahalo dala skinoren to uz bolo lepsie,ale stale som mala na sebe kila make-upow ale presla som aspon k tym lahsim a teraz sa to zmiernilo ale stale to mam na nose uhry,na brade cervene fliaciky a to aj nad hornou perou na jednej strane zmenila som aj koznu tak mi predpisala differine,berem uz 3 mesiace uplne vyliecenie nenastalo,ale zlepsenie podla mna ano.Ja som uz zufala,s takymto fejsom ma nikto nechce:(otrasne sa lesknem navyse vyzeram ako semafor no otras,chcela by som nieco an cistenie vyskusat alebo newiem co nieco co by mi zlepsilo stav pleti,dalej som citala ze treba vela pit od zajtra si idem dat na to pozor v skole vypijem 1,5l vody a potom po skole,asi sa aj objednam ku kozmeticke nech mi vycisti plet,a kupim si daky zinok a vitaminy a a daky caj na vyrazky ze vraj je dobry:)lebo fakt ja nemam ani vyrazky,len take jazvycky cervene alebo fliaciky a je toho wela a vyzeram ako bodkowana princezna s otrasnou pletou:(
--------------------
Článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Akné" www.zdravie.sk
Článok na tému "Akné a mlieko" www.zdravie.sk
Poradňa "Akné" www.zdravie.sk

bara017

ja som sa tiez este donedavna trapila s vyrazkami, dokonca bolave cervene zapalene vyrazky na cele. Pomohlo mi dlhodobe uzivanie probiotik Dophilus adults, po mesiaci uz mizli:) odporucam..

paradajka

no ja sa citim podobne:D vcera som bola u kozmeticky na cisteni pleti a inak podotykam ze inak nemam vyrazky bola som le preventivne ,lebo raz za rok sa patri dat si vycistit plet ..no a dneska vyzeram po tom vcerajsku ako vytlacena hlava paradajky...no ale pomaly sa to zlepsuje...lebo mam to podrazdene take cervene...a dala som si na to repikovy caj...ten je protizapalovy a ukludnujuci...a celkom sa mi zda ze pomohol...no ale tie 2-3 dni som zmierena ze budem takto vyzerat.musi sa to zahojit same...

madison

AHOJTE >> PROSIM VAS POMOZTE MI mam problematicku plet( MASTNA , KOMEDONY , a VYRAZKY ) niekedy ale vyrazky nemam , to je zriedka,a zajtra mam akciu , a prave pred par dnami som zbadala ze mi idu 2 podkozne , dala som si nane aloe vera duzinu (nejaka voda s duzinou z lekarne)tym som si to potrela , ale zajtra budem mat makeup , tak chcem aby som nemala taku vyrazkovu plet , prosimm pomoztemi ,, co si mam natriet na tie vyrazky aby sa mi ukludnili , mam hlavne take hrbolceky skor a cervene miesta .. nwm co stym , nechcem vyzerat ako cervena paradajka zajtra.. dakujeemm .. ZA RADY >. piste s cim mate skusenosti NIECO RYCHLE UCINNE

majuska125

Dakujem welmi pekne takze zajtra idem objednavat z moja lekaren tie caje ale nwjm ktory na tu plet,vidim tam milion na chudnutie a newiem co este:)ten zihlavivy syypany ci aky??

[zruseny12]

PECEN,OBLICKY,ZALUDOK,KRV-CISTI CAJ Z LIPKAVCA

VSETKY VNUTORNOSTI LIECI-REPIK LEKARSKY

ale to vseto,najdete ako som spominala na stranke ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE...

monika99

Laser poistovna nepreplaca,aspon som o tom nepocula,kolko stoji tazko povedat to zavisi zrejme od typu lasera a od cien der.centra,ja som platila 5OOOsk.
Co sa tyka precistovania organizmu mne dost pomohol Denoxinal,treba precistit pecen,su na to aj caje.

bylinky

zdravim...pozeram ze sa tu vela bavite o bylinkach a neviete kde ich zohnat. poradila by som vam internetovu lekaren kde sa predavaju sypane caje-cize bylinkove...moja lekaren dat do google a tam tie caje najdete. Ja som si objednala pupavu lekarsku a alchemilku odtial.

[zruseny12]

na tej stranke je vsetko,ako sa caj pripravuje atd.ako sa uziva atd.takze by to nemalo byt take tazke a zlozite...
ja bylinkam dost verim/predtym som uzivala doplnky,ale odkedy som nasla tuto stranku,tak skusam toto.../a este jedna vec,preco nemam dovod neverit...SPEVACKA HANA ZAGOROVA...mala problemi z KRVOU,CHODILA SI MENIT KRV... a raz som pocuvala jej rozhovor,kde hovorila,ze pila nejake caje z BYLINKEK/jasne,ze jej predpisal to nejaky BYLINKAR/a po nejakom case sa jej krv upravila...TAKZE VERIM,ZE CAJE DOST POMAHAJU,LEN ICH TREBA SPRAVNE UZIVAT,AKO VSETKO...a byt trpezlivy...

- mira

Majuska, stav pokožky súvisí so stavom čriev a pľúc. Ak sú tieto orgány poškodené, zanesené u teba sú i zápaly, treba ich prečistiť, lebo ináč sa čistia cez kožu.
Skús než začneš čistiť, zastav prísun znečisťujúcich potravín. To je hlavne mlieko a mliečne výrobky, biela muka stužené a živočíšne tuky a asladkosti. U teba tiež dočasne i ovocie. Črevá prečistíš nerafinovanými obilninami prevažne vo forme kaší a zeleninou. Probiotiká získaš z kvasenej zeleniny.
Po čase si môžeš dať trochu strukovín, semienok, panenského oleja.
Čistenia trvá nejaký čas, to vydrž.
Takto získaš rovnováhu a upraví sa i hladina hormónov.