je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
cas uteka velmi rychlo...
...ja len ze si pisala o zakaznicke,ale tak zakaznicky mozu byt hoci kde.../mna len tak napadlo/
bola som u lekarky a potom s kamoskou na kave a potom som musela ist este ku dalsej kamoske pre nieco...
Nie som predavacka. :-)
Ok, ved aj to treba. A kde si bola cely den ? Ja som bola do stvrtej v praci, to som uz tri hodiny doma , sa mi to nechce verit, ze uz asi dve hodiny sedim pri PC, medzi tym sice aj varim, ale to je nic, len tak medzi recou.
...ty si mozno cely den robila...chodis do prace,ked som dobre pochopila si predavacka...
cely den som nebola doma,tak chcem trocku tu poupratovat,umyt riad atd.take drobnosti...
Mariaa, co take robis v piatok vecer? Ze by som sa pridala, v skutocnosti som vsak velmi rada, ze sedim a nemusim nic robit.
:0))))) denz prisiel urobit s nami poriadok,ako spravny chlap...
Sranda, kym napisem prispevok vy tu uz pisete o inom. Ja som sice dobra, ale aj keby som nebola, nemam rada takyto druh zabavy, ziadne bitky po zadnej. :-) Nestvite ma , lebo pojdem na facebook.:-)
...ja tiez budem musiet za chvilu ist,lebo som bola cely den prec,a musim este nieco urobit...