co sa zenam na muzoch paci

Príspevok v téme: co sa zenam na muzoch paci
hmmm125

Velmi by ma zaujmalo ze ake zaujmy alebo schopnosti sa zenam na muzoch pacia. Ono to asi nebude take vseobecne ale nejake veci tam asi spolocne budu. Napriklad ja som robil bojove sporty ktore som prestal robit kvoli byvalej ucim sa varit a chcel by som zacat s kreslenim :) tak nieco pridajte. Proste chcem aby bola druha trochu ohurena zo mna pri tej prvej sa mi to velmi pacilo :)

beskyd

bibi, slobodna, strasna sranda citat tu vas pokec o tom ktora ma tej druhej viac zavidiet, ti vasi chlapi musia byt fest ackovi supersamci ked sa ulakomili na taketo charaktery:))

rofl

no niektore teda mate poziadavky. len ci to co ocakavate aj ponukate naspat ako protihodnotu. lebo nielen brat ale aj davat.

jedna

ci niekto trpi, alebo nie, je to vec jedien toho dotycneho. osobne poznam aj babu, ktora nemala problem nechat opustit 2 male deti a odist na druhy koniec republiky s inym chlapom. casom sa rozviedli. za celych 7 rokov ani raz nezdvihla telefon, aby sa spytala, ako sa jej dcery maju, ako sa im dari,...
a mimochodom, ak muz podvadza, vzdy to robi s nejakou babou- tiez matkou a manzelkou. a viacere nemaju problem rozbit svoju, ci cudziu rodinu. takze to, ze su zeny trpitelky je velmi pausalizovane. a netreba zabudat ani na tyranie muzov. je to ovela ojedinelejsi fenomen, nez tyranie zien, ale predsa je to realita.
pokial budu socialne a intelektualne rozdiely medzi ludmi, tak aj ich zivoty budu rozne a nik nema pravo toho druheho odsudzovat.

Slobodna

Problém je jedna, že ženy sú trpiteľky, dobrovoľne trpia s partnerom, s ktorým nie sú spokojné a myslia si, že musia od neho všetko znášať. Pozri, taký chlap nemá problém opustiť ženu ak s ňou nie je spokojný a nájsť si takú s ktorou spokojný bude. To nemá s charakterom nič spoločné. Ja to nepíšem preto, že sa chcem chváliť, ženy namiesto toho aby niečo zmenili a boli šťastné-asi preto, že väčšina z nich si nemyslí, že majú právo byť šťastné, dobrovoľne trpia, sťažujú, ľutujú sa a závidia či nenávidia tie, ktoré to robia inak a sú šťastné, namiesto toho aby si z nich vzali príklad, učili sa od nich a boli šťastné aj oni. Určite má aj ten môj chlap chyby, ale sú to chyby, ktoré som ochotná tolerovať a na ktoré sa nezameriavam, ale zameriavam sa na to, čo sa mi na ňom páči a čo milujem. To, že má v peňaženke neznamená, že je milionár :) ja milionára ani nechcem.

jedna

nepresviedcala, len argumentovala, ze 100% v kazdom smere- snad v telenovinach.

...a staci mi tvoje vyjadrenie, ze ked sa nebude pacit, budes hladat ineho... vies, idealny vztah je aj o tych tazsich zivotnych obdobiach a skuskach, nie len o radostiach. a charaktery sa prejavuju praveze v tych skuskach. a svoj charakter si odhalila :( takze sice pises, ze si super women, zrejme cez tie ruzove okuliare sa sebe taka zdas byt, no oporu tvoj manzel v tebe sama pises, ze nebude mat, ak to tak budes chciet ty.

Slobodna

Ďakujem jedna, ja netvrdím, že je to na celý život, ani sa tým nezaoberám, teraz som so svojím partnerom spokojná, keď nebudem, nájdem si takého s ktorým spokojná budem. Len nechápem prečo si ma presviedčala, že mám ružové okuliare ak som spokojná? A ak by som ich aj mala tak je to môj problém, myslím, že sme spolu dosť dlho na to, aby som som si tým bola istá.

Slobodna

bibi123 asi preto, že môj nick nevyjadruje fyzický stav? :)
To sú moje kritéria na chlapa. Skutočne nerozumiem prečo sú ženy s partnerom s ktorým nie sú spokojné? Stačí to zmeniť. A tiež nerozumiem tomu, prečo si myslia, že je nemožné aby niekto mal partnera, ktorý mu vyhovuje a je vo vzťahu spokojný a šťastný?
sweater ja nepotrebujem 3 miliardy mužov,ja mám jedného podľa mojich požiadaviek a ten mi stačí, ale ďakujem za ponuku :) a máš pravdu, keby som nebola superwoman tak by som nemala svojho supermana :)

jedna

Slobodna, ak budes s tym svojim aj po vyse 20. rokoch tak, ako ja, tak ti zablahozelam. z mojho pohladu myslim, ze mas co zavidiet ty mne a nie ja tebe ;)

..mimochodom: nejde o ziadenu zavist, pre pana jana, ale o obycajne vyjadrenie zeny, s uz nejakymi zivotnymi skusenostami.

a na zaver: naozaj nezavidim, naopak- prajem ti, nakolko ked vidim tie nestastne a rozpadavajuce sa manzelstva v mojom okoli, tak naozaj ma len a len tesi, ked mozem citat aj o stastnych zvazkoch.