Velmi by ma zaujmalo ze ake zaujmy alebo schopnosti sa zenam na muzoch pacia. Ono to asi nebude take vseobecne ale nejake veci tam asi spolocne budu. Napriklad ja som robil bojove sporty ktore som prestal robit kvoli byvalej ucim sa varit a chcel by som zacat s kreslenim :) tak nieco pridajte. Proste chcem aby bola druha trochu ohurena zo mna pri tej prvej sa mi to velmi pacilo :)
co sa zenam na muzoch paci
to su take typy ze si zidealizuju cely svoj zivot... a myslia si ze maju to naj...
ja som chalan, takze ja ti ho nezavidim :), a ci to moze mat doma kazda zena, pochybujem, myslis ze existuju nejake 3 miliardy chlapov podla tvojich poziadaviek?
Slobodna-kazda zena, ktora s Tebou nesuhlasi je zavistliva, ze??? Ak by si bola taka spokojna, ako pises, uz davno by si si zmenila nick na- zadana, zasnubena, stastnevydata:O))))
Ja mám doma to čo som chcela a som spokojná, každý máme doma to čo sme chceli ale ženy sú závistlivé, však? :)
ak mas pocit, ze ideal mas doma ty, tak ti blahozelam, ale mala pochybnost vo mne je, ci nie len si nieco sama sebe nahovaras ;)
stojim si za svojim a mam dooost rokov na to, aby som vedela, ze na 100% a bez vyhrad nefunguje nic. ak je fyzicky pritazlivy a aj intelektualne zrely a inteligentny, oze pokulhavat po sxualnej stranke. alebo je sex. dravcom a fyzicno-mno jemne povedane nic moc...
alebo je aj fyzicno na urovni, (a k tomu ked si je toho aj vedomy), tak samolubi narcis a chrapun jedna radost...
ale niekedy nam zenam vyhovuje mat na ociach ruzove okuliarky a presviedcat sa ze je to sam pan bozsky :D
nebude, ja takého mám. Všetci máme to čo chceme. Prečo keď muži majú vysoké nároky na svoje partnerky, by ženy nemohli mať vysoké nároky na svojich partnerov a nemohli by mať to čo chcú? sweater prečo by som mala byť superwoman? Som normálna, obyčajná žena, len viem čo chcem a neuspokojím sa s málom. To čo mám ja, môže mať každá žena, záleží iba na nej.
Slobodna, ano, taky ma byt idealny MUZ!
lenze teraz klesnime spat nohami na zem a uvedomme si, ze ideal ci uz muzsky, ale ani zensky NEEXISTUJE!!!
hmmm125-mna by priatel moc neohuril kreslenim:O)))) vlastnosti, ktore sa mi pacia na mojom chlapovi-je zodpovedny, vie sa postarat(ja som chcela psa, ale venci ho najma on:O))), je strasne zrucny-vsetko vie opravit(nema to vystudovane, ale zapoji, opravi uplne vsetko), tuto vlastnost som si zacala vazit potom, co sestrin drahy jej nevedel ani zimne gumy prehodit a musi chodit s tym do servisu:O))), nevycita mi, ked chodim 2x tyzdenne na masaz, pedikuru, ku kadernicke, ked si kupujem kozmetiku, ktorou zapratavam byt:O))), dopraje mi viac ako sebe, je nezny, hladka ma a robi mi otroka:O)))) vcera uplne sam poupratoval cely byt, ked som bola vonku, v taketo chvile si uvedomujem, co mam doma za poklad:O))) ale taktiez sa vie niekedy zapriet, vtedy s nim nepohne nic a to ma na nom asi tak tolke roky pritahuje, ze sa neda tak uplne ochocit:O)))
slobodna ten tvoj popis znie velmi inteligentne, ale uznavam ze najst partnera k takej superwoman bude velmi narocne...
predovšetkým to, že je muž :) a musí z neho vyžarovať presne to, čo chcem, musí to byť jednoducho muž s veľkým M a nie žiadna padavka, zakomplexovaný chudák, agresívny namyslený hulvát, trtko, majetnícky debko, nevzdelaný primitív a na hovno milenec. Muž musí mať v hlave, v peňaženke, v trenkách, musí mať svoje zásady, názory a veľké srdce.