co sa zenam na muzoch paci

Príspevok v téme: co sa zenam na muzoch paci
hmmm125

Velmi by ma zaujmalo ze ake zaujmy alebo schopnosti sa zenam na muzoch pacia. Ono to asi nebude take vseobecne ale nejake veci tam asi spolocne budu. Napriklad ja som robil bojove sporty ktore som prestal robit kvoli byvalej ucim sa varit a chcel by som zacat s kreslenim :) tak nieco pridajte. Proste chcem aby bola druha trochu ohurena zo mna pri tej prvej sa mi to velmi pacilo :)

alzbee

Mne sa este na chalanoch strasne paci hruby hlas...proste taky fakt muzny:))...tak ale jasne, ze viem, ze to nie je vlastnost a to ziadny chlap ovplyvnit nevie. Ale je to u mna take rajcujuce plusko na nich:))

ssia

takze...s takyto chalan sa paci mne: zabavny, mnohotvarny - teda stale nieco ine, nie pretvarka, ukecany - cim viac tym lepsie, akcny, stale sa smejuci a velmi uprimny.
ibaze takych nie je vela:(

owanka89

normalny chalan, s troskou sebavedomia, nezakriknuty. aby sa o seba vedel postarat, mal nejaky zivotny ciel, aby daval patricne najavo co chce a co citi.

sway

Mne sa pacia uspesni muzi,co maju nejaku zivotnu viziu a idu si za nou.Je jedno aku,musia to mat vsak v sebe a nech im hovoris cokolvek, idu si za tym:-)To ma asi najviac pritahuje,ale bohuzial tychto je velmi velmi malo.Potom umelecky zamerani,nezni a citlivi chlapi.Ja myslim,ze urcite bude dievcatu sympaticke,ked povies,ze vies kreslit a aj pre nu nieco pekne nakreslis,ak navaris a pripravis romanticku veceru,rande bude urcite vydarene.Pridaj spravnie praveho gentlemana a si dokonaly chlap:-))

RoterO18

mnoo...mne sa praveze velmi pacilo, ked moj byvaly chodil na bojove sporty....citila som sa potom pri nom..tak bezpecne..:) samozrejme nebolo mi jendo ak mal ist niekam sutazne.....toho som sa nastastie ,,nedozila"....tiez sa mi paci zdrava ziarlivost spojena s tim ze ma nechava ,,slobodnou"....paci sa mi ked je uprimny....NEKLAME......ked je zabavny a dokaze ma rozosmiat.....aaa tieeez ked je akcny- cize sedenie doma nehrozii..::):)

jajka001

mne sa naozaj pacia chlapi co vedia dobre varit. na druhej strane, potom aj tak casto vyzeraju - bruskato :) ale aspon su pohodovi lebo su vzdy napapani. a ked sa k tomu vyznaju aj v spravnej vyzive, to je super. a vôbec, pacia sa mi chlapi, co sa v NIECOM vyznaju, ked su v niecom fakt dobri, zrucni, ci uz v technike, nejakom remesle....a ked su tak zdravo sebavedomi, nie arogantni, namysleni.

shopaholicka

no ja napisem, ze co sa mi na muzoch nepaci. tak v provom rade su to tie reci, ktore hovoria o tom ze zena nie je dorba na nejaku robotu. napriklad ma vie poriadne nasrat ked chlap povie " boze zena za volantom", alebo proste ked povie na nieco ze to je "chlapska praca". a tiez nenavidim ak si chlap mysli ze ma vlastni, a ze mozem robit len to co sa jemu paci, ak mu vadia moje kamosky, a ak sa nevie zmierit s tym ze na svete existuje aj niekto iny ako on, a ako posledne, ak je to ten typ " vsade bol, vsetko videl, vsetko vie". :)

alzbee

Mne sa na chlapoch paci, ked mi davaju urcitu slobodu a su len tak zdravo ziarlivy...a ked nevisia donekonecna na svojej mame, ze aby im navarila, oprala..ked sa vedia o seba postarat :D samozrejme, ze to, co pozadujem, tak aj ja davam-nie je to len jednostranne:))