Túžba po potomstve?

thinqa

Mily Branko, nie urcite by si nezabludil, ja by som si ta nasla a sprevadzala by som Ta. Hmm teda ak by si chcel.. Co sa tyka Tatier, mam rodinu v Starej Lubovni - takze tam chodievam raz za pol roka..podla toho ako mam cas...zatial nie je dovod chodit tam castejsie..:-)))
Budem sa velmi tesit na vecer, ak by si ma tu nenasiel najdes ma na mojej mail adrese..vidis ju aj pri mojom nicku..pre istotu katalanka@azet.sk..tesim sa na pismenka.. oc Teba ..ale aj od vas vsetkych..i ked pozeram ze sme zostali len my dvaja..

branko

Dnes som normalne skôr odišiel na obed, len aby som mohol sadnúť k počítaču a niečo sem odpísať. Thinqa, pozdravujem Ťa, ja som z Popradu.Nechodievaš náhodou do Tatier? Strašne by som tam chcel ísť, ale určite by som tam zablúdil :-). No ale už treba ísť ďalej pracovať. Ozvem sa večer. Ahoooj.

thinqa

pekny den zelam vsetkym, branko som rada ze si vcera zachytil tu temu a relaciu pod lampou - som rada ze som nebola sama kto to sledoval a vyronil slzicku nad uzasom tych ,,inych deti. Vies, ze aj ja som uvazovala o tom ci by som zvladla mat take dieta? Ano, rozmyslala som, a priznam sa ze teraz som hrdinka a poviem ze by som dokazala mat take dieta ale co by bolo potom..noo som pripravena na vsetko. Ako povedal Mr. Durkovsky na kazdeho je polozene take bremeno ako on sam unesie. K nasmu klubu - som za ustanovujucu schodzu..a ano ja budem rada pokladikom..:-)) i ked nase ekonomicke oddelenie by ma velmo k financiam nepostavilo..hmm ale ja urobim vsetko aby sa vase clenske prispevky dostsali len do mojich ruk .:-)))
Branco - hej moja fenecka sa na mna vecer vyflakla, ale zato rano velmi trpela na nasej pol hodinovej prechadzke.:-)) chuuda moje..dufam ze teraz relaxuje :-)). Padla otazka z Tvojej strany odkial som.. som z BA. Teraz neviem ci je to daleko ale blizko. Brunca - Ty si odkial? vyhovovalo by ti keby nas klub bol zalozeny v BA?
prajem krasny slnieckovsky dniik..Vasa Thinqa.

branko

Thinqa, aj ja pozerám Pod lampou. Keď sa tak zamyslím presne to sadne k tejto téme. Dnes večer som sa musel zamyslieť či by som sa dokázal starať o postihnuté dieťa. Nebolo by mi všetko jedno. A teraz organizačné pokyny. Každý člen navrhne miesto a čas ustanovujúcej schôdze nášho klubu. Zatiaľ bez názvu. Prví členovia : branko,thinqa,brunca. Samozrejme, že my si podelíme funkcie (ako to už na Slovensku býva zvykom:-)). Thinqa pokladníčka bude naším pokladom? Predsedu zvolíme na Ustanovujúcej schôdzi. Ináč, ak to nie je tajomstvo, odkiaľ ste? Thinqa, tá tvoja fenka Ťa fakt nechápe a spokojne si chrápe. Skús jej to ráno vrátiť a kľudne spi, keď ona bude chcieť ísť von. A teraz už vážne idem spať a snívať..... Dobrú noc.

thinqa

..maly odkaz pod ciarou - prepacte mi chyby ak neviete porozumiet prosim NEDOMYSLAJTE SI ALE PYTAJTE SA!!
:-)))))))))))))))

thinqa

Pekny vecer zelam mili moji, teda vy tam dvaja clenovia nasej organizovaniej skupinky - a ako nazveme ten nas CLUB? mozem byt pokladnicka?? jaaj vela otazok a nic konstruktivne..dnes som v praci odklonila moju pracovnu zaneprazdnenost sem k vam, je fakn pocitit ze dokazem rozoznat veci pracovne a veci tykajuce sa mojho zivota - dnes v praci bola priorita vysvetlenie si toho preco tak tuzim po babatku - po tom velkom cloveku ktoreho si budem nesmierne vazit a ctit. je uzsne vediet ze aj ja dostanem sancu mat babetko a vyhovat z neho velkeho cloveka. viem ze to bude tazke ale som pripravena a citim sa silna na to aby som mohla s istotou povedat ze tuzim po dietatku. Nedalo musela som vas vyhladat aj vecer doma - citim sa akosi rozcitena a ked ta moja fenka chrape citim sa akosi osamelo..a chcem to dostat von. Jednym okom sledujem relaciu POD LAMPOU - su tam uzasni ludia ktori su niecim vynimocni - su ini a su predsa nasi - su postihnuti - a ich uzasni rodicia, ktori nam zdravym opisuju pribehy ake su deti a co je to laska k nim a specialne co nam davaju tieto deti..mozno to sem nepatri..ale citim sa pripravena byt matkou..rovnako ako oni.. (BRANKO - tak asi ako si Ty napisal v niektorej sprave - toto bolo moje nocne vyznanie)..sladku noc vsetkym.

branko

Pozdravujem brunca a thinqa. Nemusíte sa báť, určite som sa Vás nezľakol, len večer mám viac času byť na internete.Trénujem žiakov futbal a každý deň máme tréningy, takže doobeda do práce a podvečer na tréning.Je to naozaj zaujímavé, že som tu jediný muž. Žeby som bol jediný úprimný? (síce,ešte je tu Mojsej, ale to je iný extrém).Asi ten klub založíme, ale budeme sa musieť stretnúť na ustanovujúcej schôdzi.Myslím si, že to bude naozaj vekom. U mňa je to už asi od 28 rokov. Doteraz keď prišla na túto tému reč som stále povedal, že ja už mám deti veľké(trénujem 13-15r.chlapcov), ale teraz som sa dostal niekde ďalej.A možno má sii pravdu a niekde na nete na mňa čaká tá pravá. Stránku www.zdravie.sk som našiel úplnou náhodou a včera som tu bol prvý raz.Pre thinqu- ja som to s fenkou ešte neskúšal :-))), myslím to tak , že na psíka nemám čas, aby to nevyznelo nejako ináč ako som to myslel. Ahoooj.

brunca

ale vsak z nejakeho uhla sa moze podobat nie? :-) tak to by som asi aj ja bola panna,keby sa mi ani jeden nepodobal :-)))

suge

brunca, mám podobnú skúsenosť, ešte šťastie, že je príroda taká selektívna:) Držím vám tu všetkým palec, aby ste našli správnych partnerov a aby sa prihodili aj nejakí potomkovia:)) Prajem pekný večer....

thinqa

brunca - hmm ved to som chcela povedat..teda napisat..muzov tuziacich po babatku je maalo, vidis ze aj tato diskusia je zalozena iba jednym muzom, ktory sa nas isto zlakol a s babom si to rozmyslel.. :-)))
s fenkou som to skusala - bohuzial nejde to.. asi moja fenka je dost velka..:-)