Mám 32 rokov a čoraz častejšie si uvedomujem, že mi začína chýbať niekto , pre koho sa oplatí žiť.Trénujem deti, ale vlastné by som si už tiež vedel predstaviť.Som dosť časovo vyťažený, v súčasnosti bez vážnej známosti. Čo Vy na to?
Túžba po potomstve?
brunca, nemusela si to odpisat tak ironicky, lebo ked si precitas prispevok aj od branka aj od thinqy, tak tam najdes vetu ze su dost zaneprazdneni..tak ja som to pochopila velmi dobre....a kedze nemaju cas si najst partnera, budu mat cas na babtko , ved to zabera VSetok cas , a v tom mojom predoslom prispevku som nehovorila o tebe, takze tak...
moja zlata,to neni v tom,ze sme zanepraznene si nevieme najst chlapa,ale v comsi uplne inom. velmi dobre si uvedomujem ze dieta nie je hracka-som pomahala take tri vychovat,takze viem co to je, aj co to vsetko obnasa.si trosku nepochopila o com piseme,ale nevadi.
ja mam pre vas taku otazocku:a budete mat cas sa starat o potomstvo, ked ste vsetci taky zaneprazdneni ze si neviete najst ani priatela????babatko nie je babika ze mam chut tak sa s nou pohram, babatko je prvorade a treba si na neho najst cas VZDY!!tak ak chcete mat potomstvo tak musite ostatne veci nechat bokom....inak to vase potomstvo bude len trpiet...
thinqa-tak zalozme svoj klub dievca- ale prosim ta zmiesany,aj s chlapcami :-) lebo same to potomstvo skutocne neporiesime.
pre brunca: hmm nie je na tom nic zle ak ludia tuzia po niekom pre koho sa oplati zit..ja som na tom rovnako..tuzim po babatku a mam 27, a myslim si ze tento vek je akurat na babatko - skor? preco mat skor dieta? clovek musi na dieta dozriet a uvedomit si jeho krasu ale aj starostlivost on.. a BTW pre branko: som tiez velmi zaneprazdnena..a ostava mi malo casu na hladanie toho praveho..a zrejme je nas viac..asi by sme mali zalozit klub a spojit sa! :-)))
nazdar giv pod do naj depresivne kocky,ak chces,pokecame.
brunca ahoj!
:))
branko,sme na tom podobne :)
no neviem ako si to branko predstavujes,ale myslim,ze k tomu potomstvu budes pravdepodobne potrebovat nejaku partnerku :-)
ja mam 26 a tiez tuzim po potomstve,ale rozhodne ho nechcem koli tomu,ze mi zacina chybat niekto pre koho sa oplati zit. myslim ze v tomto musi byt zachovany urcity zakon spolocnosti- najst vhodneho partnera pre svoju buducu rodinu a potom uvazovat o potomstve. a to je v dnesnej dobe dost velky problem.tak prepac ak ti beriem nadej.
Nepochopila som tvoju poslednu otazku- Co vy na to?
Ci sa ma nejaka potencialna prihlasit co s tebou splodi tvoje potomstvo? :-) nehnevaj sa prosim, len to nechcem pisat moc vazne. ale drzim ti palce aby sa ti to podarilo. To sa vazne muzi az takto neskoro spamataju-myslim v tvojom pripade v 32 rokoch-ze chcu rodinku???