Mám 32 rokov a čoraz častejšie si uvedomujem, že mi začína chýbať niekto , pre koho sa oplatí žiť.Trénujem deti, ale vlastné by som si už tiež vedel predstaviť.Som dosť časovo vyťažený, v súčasnosti bez vážnej známosti. Čo Vy na to?
Túžba po potomstve?
suhlasim thinqa,len zatial prevladame ako zeny,branko je jediny chlap-museli by sa najst este daky odvazlivci,co pochybujem :-)
tak mozno si obydve najdete ctitelov,aj fenka aj ty- mne sa to stava casto-ked idem s mojim hafom na prechadzku :-) dobry magnet, aspon mate o com kecat.
:-) no ak mas s kym suge tak popracuj. mne v 15 rokoch dala teta uzasnu radu do zivota- "Spi v zivote len s tym koho si dokazes predstavit ako otca svojich deti!"
vyborna rada a vo vacsine pripadov som sa ju snazila dodrzat,len problem bol v tom ze to som si myslela len ja o nich a nebola to pravda.no nastastie sa ani raz nepostastilo :-)
mili moji cca pred hodinkou som sa vratila z meetingu takze sa vyjadrujem:
mily branko, brunca - som za! zalozme ten klub, a uvidime ci si aj takto niekoho nenajdeme alebo najdeme..:-))
a k internetovej laske - alebo laske z internetu - moja skusenost nie dakujem neprosim.. je pre mna prilis unavne..asi skusim nocny pochod s mojou fenkou do tmavych ulic mojho cudzieho mesta.. aa uz teraz sa bojiiim..
ja neviem,asi to prichadza aj vekom, aj ked u kazdeho je to inak, ja to mam napr.uz v 26. mozno ked je clovek vyzrety natolko ze uz nemysli len na seba, ale zacina uvazovat,ze by bol schopny postarat sa aj o "cosi"ine. ked uz ma cosi za sebou, cosi dosiahol,cosi prezil a povie si ok-uz by som aj bol pripraveny na rodinu.no obvykle vtedy zisti,ze tu rodinu nema s kym zalozit.
branko-je nas strasne vela takto postihnutych,ani by si neveril. mozem aj ja do toho klubu....:-) sa tam natlacim,normalne a bude :-)
pre sii- jaj moja dakujem na nete som to skusala a dostala som tvrdo po papuli takze dik.asi si mala stastie ja nie.
Pozdravujem brunca,giv a hlavne thinqa. Som rád, že ste zareagovali na môj nočný výlev. Aspoň viem, že je nás (takto postihnutých) viac. Thinqa asi by sme naozaj mali založiť :-), myslím ten klub, samozrejme.