ahojte.velmi by ma zaujimalo co si davaju na tvar herecky atd. ze maju peknu tvar. viem ze ked idu nakrucat tak ich nalicia vizazistky ale ked su v novinach vyfotene len tak ze idu nakupovat alebo co maju peknu plet bez vyrazok,akne...a pritom su to nase rovesnicky okolo 16-25 rokov napr. s tych mladsich miley cyrus, vanessa hudgens, ashley greene, kristen stewart, mary-kate a ashley olsen a tak dalej.
CO SI ONI DAVAJU NA TU PLET ZE JU MAJU PEKNU BEZ VYRAZOK????????????????
preco herecky, modelky, spevacky...nemaju akne ani vyrazky?????
winki tak jak si pisala ze im to znici vlasy...teraz ich vlasy vyzeraju uzasne a to im ich skoro den co den nicia fenovanim zehlenim kulmovanim a co ja viem cim este....a moje vlasy vyzeraju oproti ich vlasom priserne- su znicene..a pritom svoje vlasy ani zdaleka nenicim tak ako sa nicia ich a ich vlasy su krajsie.
ked by si ich stretla nazivo, tak nevyzera tak ako v casopise, kde im PC upravi fotku tak ze ich nespoznas ani, od odobratia kil, nedostatkov, vlastnecelý retuš!!! a ten robí zazraky .... nemysli si ze su take dokonale aj nazivo, a keby si ju stretlanazivo tak ako je vyfotografovana, by si videla aku vrstvu make-upu ma na sebe - nie je vsetko tak ako vidis v casakoch
javiem...ved netvrdim ze vsetky vyzeraju skvelo ale vascinou ano.
ale zaujimalo by ma cim ich tie vizazistky licia ze vyzeraju tak dobre.
No ja ked pozeram nejake casopisy a su tam vyfotene nejake celebrity len tak-ked idu napr. vyhodit smeti,tak praveze je vzdy k tomu nejaky titulok, ze ako hrozne vyzera, ked je nevymalovana...jasne, cest vynimkam-su take, ktore maju peknu plet aj normalne bez vymalovania, ale podla mna praveze mnohe maju hrozne ksichty!