ahojte.velmi by ma zaujimalo co si davaju na tvar herecky atd. ze maju peknu tvar. viem ze ked idu nakrucat tak ich nalicia vizazistky ale ked su v novinach vyfotene len tak ze idu nakupovat alebo co maju peknu plet bez vyrazok,akne...a pritom su to nase rovesnicky okolo 16-25 rokov napr. s tych mladsich miley cyrus, vanessa hudgens, ashley greene, kristen stewart, mary-kate a ashley olsen a tak dalej.
CO SI ONI DAVAJU NA TU PLET ZE JU MAJU PEKNU BEZ VYRAZOK????????????????
preco herecky, modelky, spevacky...nemaju akne ani vyrazky?????
petka mala si na mysli taku prirodzenu krasu? ze hoci su namalovane vyzeraju ako keby neboli? proste taky make-up co vyzera ako keby bola zena nenamalovana- to si mala na mysli pri tych hereckach ci co su to.ze im proste nevidno nedokonalosti pleti ale nevyzeraju ani velmi zmalovane???????
petka mala si na mysli taku prirodzenu krasu? ze hoci su namalovane vyzeraju ako keby neboli? proste taky make-up co vyzera ako keby bola zena nenamalovana- to si mala na mysli pri tych hereckach ci co su to.ze im proste nevidno nedokonalosti pleti ale nevyzeraju ani velmi zmalovane???????
petka1234 aj ostatne- tak ako pisla petka ze herecky su pekne( hoci su aj vyretusovane ale niektore su mozno naozaj pekne) tak by som chcela aj ja sa vediet tak namalovat. tak aby to vyzeralo prirodzene ako keby som ani namalovana nebola.
zjuz, tak to je bieda , malovat sa pred zobudenim priatela:D:D mne je to tak jedno, aj tak mi vzdy vravel ze som najkrajsia ked rano vstanem:D:D...
zjuzjika ....aj ja poznam taku kocku - kamosku ... raz spali u nas, a len oc sme vstali, ona si dala budik, aby sme ju nevideli odmalovanu ....no koniec, ona sa k tomu este dost maluje - ani neviem ako ot mam nazvat - sice pekne, ale brutalne vela, jak na maskarak :-) ale jej to pasuje zasa - ale dennodenne tak isto .... uz by to chcelo aj zmenu, no a vlastne doma to robi stale rano vstane hned, este pred muzom, a uz je nalicena a dennodenne to iste ....no ja som doma na materskej, ale zeby som sa vymalovavala jak kraslica kazdy den, a nikam nejdem, len doma som tak ako to nie ...
dokonca popznam take extremy, kedy sa baba maluje uz rano pred zobudenim praitela ze aby ju videl peknu...sil,a, ze? to ja na to kaslem.... by sa mi chcelo malovat a aj tak sa moc nemalujem lebo moj to nema rad :-)
zjuzjika: no to teda hej
len najhorsie je ked sa modelky odmaluju, to je potom iny horor pri niektorych.....
no dnes uz je pomaly jedno ako vyzeras.staci ak ta namaluje vizazistka a hned vyzeras inak.
Modelka musi mat sumernu tvar, ak sa teda bavime len o tom. Nemusi byt krasna, ale musi byt tvarna. Teda ak ju hocijak zmaluju, musi vyzerat dobre. Fotomodelka musi byt samozrejme fotogenicka, ovladat mimiku tvare. Poznam vela dievcat, ktore su pekne, ale na fotkach nevyzeraju dobre.