Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco herecky, modelky, spevacky...nemaju akne ani vyrazky?????

Príspevok v téme: preco herecky, modelky, spevacky...nemaju akne ani vyrazky?????
petka1234

ahojte.velmi by ma zaujimalo co si davaju na tvar herecky atd. ze maju peknu tvar. viem ze ked idu nakrucat tak ich nalicia vizazistky ale ked su v novinach vyfotene len tak ze idu nakupovat alebo co maju peknu plet bez vyrazok,akne...a pritom su to nase rovesnicky okolo 16-25 rokov napr. s tych mladsich miley cyrus, vanessa hudgens, ashley greene, kristen stewart, mary-kate a ashley olsen a tak dalej.
CO SI ONI DAVAJU NA TU PLET ZE JU MAJU PEKNU BEZ VYRAZOK????????????????

whee_ee

petka, o to ide, vsimnut si len saty, nie tie zeny, chapes?? kebyze tam pride nejaka sexi tvarovana, vynikla by on a nie saty, preto su ako vesiaky.

petka1234

no ale modelky na molach su priiiiiiiserne chude..ved potom tie saty ani na nej nevyzeraju dobre...jakeby ich predvadzala chodiaca kostra

modelka2

preco tie modelky potom vyberaju podla nejakych prisnych kriterii? ved ide tu o to aby bola pekna a tak ked ju nalicia je jasne ze pekna bude

Katuska12345

No modelku mozno nie kazda vysoka a skareda baba ale fotomodelku asi vazne kazda

www.youtube.com

Toto si kuknite... Nechapala som z toho

myslim si

Nie je modelka ako modelka. .... fotomodelka, by mala byt prirodzene pekna ...u modelky, co predvadza oblecko tak nie ...tam ide o postavu - ved sa pozri na modnych prehliadkach, hoc len v TV a zahranicne ake spaty chodia po molach! niekedy je zle pozerat ..

jajka001_

presne ako vravis. ved sa pozri ake maju tvare - tuctove. pokial nie su fakt ze skarede...a tie postavy - baby ja som videla tak nechutne vychudnute modelky, nahe, doslova kosti im trcali.

modelka2

ale ako vsetci tvrdite tak ked kazdeho pekne nalicia a vyretusuju tak potom moze kazde vysoke a chude dievca robit modelku? ved potom je absolutne jedno aky ma ksicht aj tak jej spravia taky make-up ze ju ani len nespoznaju.