ahojte.velmi by ma zaujimalo co si davaju na tvar herecky atd. ze maju peknu tvar. viem ze ked idu nakrucat tak ich nalicia vizazistky ale ked su v novinach vyfotene len tak ze idu nakupovat alebo co maju peknu plet bez vyrazok,akne...a pritom su to nase rovesnicky okolo 16-25 rokov napr. s tych mladsich miley cyrus, vanessa hudgens, ashley greene, kristen stewart, mary-kate a ashley olsen a tak dalej.
CO SI ONI DAVAJU NA TU PLET ZE JU MAJU PEKNU BEZ VYRAZOK????????????????
preco herecky, modelky, spevacky...nemaju akne ani vyrazky?????
no hej....ved ja velmi dobre viem ze su i taky ktory vyzeraju hrooooooozne ale su i take herecky-a teraz mam na mysli tie mladsie ktore su pekne...chapete o to mi ide ze oni sa licia tiez tak ako obycajny ludia na bezny den a vyzeraju dobre.
severanka o tej je zname ze ma vyrazok az az
ale ja nemam na mysli to ked su vo filmoch vtedy je jasne ze su upravene ale ked idu na nakup alebo tak jak ich fotia paparazzi tak nevyzeraju az tak zle-nemaju na tvari vyrazky alebo co-a nechcite mi tvrdit ze paparazzi im retusuju fotky..samozrejme netvrdim ze vyzeraju vzdy uzasne pretoze niektore su naozaj skarede a vo filmoch ich nalicenia a vyzeraju uzasne ale niektore su pekne aj v bezny den...mne islo o to ze su to mlade dievcata a ze ich netrapi akne alebo co.
petka1234: videla si už nenalíčenú Cameron Diaz ? :D to si pozri, a potom píš, že či nemajú vyrážky... :D
ok ja si to uvedomujem ze su vyretusovane a tak...nemusite sa tak rozculovat
no proste keby sa tím vizážistov a kaderníkov staral o tebe pred tým ako ideš na fotenie alebo kameru, tak by si vyzerala presne tak isto ako herečky... Kilo mekaupu na tvráti, kilo laku vo vlasoch, vlasy predlzené zahustené...
a potom to retušovanie fotiek... nemysli si že sú krásne. Stačí ked ich nejaký paparazovia odfotia v bežný deň a hned je to iné kafe...
prosim ta uvedom si ze vyzeraju tak isto ako hociktora ina baba.....si ani nevies predstavit co vsetko sa da robit s fotkami.
a ich maluju spickove vizazistky a to hned inak vyzera ako ked sa doma namachlia obycajne zeny.
a ty prestan kukat na herecky a nadchynat sa. aj tak je najkrajsia prirodzena krasa a to ma kazda jedna len sa stym musi stotoznit.
ale mna by zaujimalo co im na tie tvare davaju-ze vyzeraku tak dobre
winki no taky kadernik by nebol na skodu
Dobrý make-up a vyretušované fotky v časákoch. Nikto nie je dokonalý, škoda, že nám túto falošnú dokonalosť podsúvajú a snažia sa nám ju nahovoriť, potom pubertáčky trpia PPP a chlapy túžia po dokonalých ženách, ktoré neexistujú :)
Videla som ich fotky- celebrít bez make-upu a vyzerali horšie ako normálna baba. Oveľa horšie. Všetci sme iba ľudia a našťastie akné, celulitída, chĺpky sa nevyhýbajú nikomu. Predsa len existuje na svete spravodlivosť :) Žiadny komplex a žiadna falošná predstava o dokonalosti baby!!!