Kto pomože? uz mesiac sa ich nemozem zbaviť..máčal som sa v dubovej kore a natieral si to masťou DOBEXIL......kto poradí niečo co ozaj pomôže? Ďakujem.
Hemoroidy
Na hemoroidy vyrábajú liek v Poltári. Pomohol mne, manželovi, aj kamarátkam. Kompletne sme sa vyličili. Kontakt: -adresa odstránená-, alebo 0905472599
tak nch sa ti to podari,vyliecit,hlavne musis mat trpezlivost...a nemusis kazdy den robit kupele,staci 1x do tyzdna...
tak sa drz
uz som si bol kupit slivky susene a celozrnne ...s naozajstnou liecbou zacinam od pondelka lebo cez vikend pracujem..
tak vela stastia...ahoj
mariaa cital som príspevky od teba ako si pochodila..skusim aj ja tie tabletky a tie cipky ...dakujem ahojcek..
tak skus este ten DETRALEX-kupis v lekarni...
alebo ten HEMODIN/tiez sa da kupit v lekarni/aspon sa dal/
to je na posilnenie ciev atd.
mozes si precitat aj na google mozno o tom DETRALEXE...co obsahuje atd.
tak ti prajem aby sa ti podarilo nad nimi vyhrat a aby si nemusel ist k lekarovi...mne chirurg povedal,ze pojdem na operaciu,a ina lekarka mi poradila,aby som ich iba preliecila...o tom HEMODINE som sa dozvedela len z nejakeho casopisu,vyskusala som a pomohol...vybrala som asi 4balenia...
Mariaa u lekara som nebol ...hemoroidy mam dost casto hlavne svrbenie a taky blby pocit mávam v konecniku... nekrvacam keby ano iste by som siel lekarovi..takto skusam individualne..
este som zabudla pri HEMOROIDOCH...nemozes vela sediet,ani vela stat...
JE TO VELMI INDIVIDUALNE A KAZDY SI MUSI NAJST PRE SEBA TO NAJLEPSIE,CO MU POMAHA...S TOHO VSETKEHO,CO TI RADIM NAPR.JA...aleobo niekto INY...
kazdemu pomaha nieco ine...
napr.taky popkorn by si nemal jest,lebo by ti drazdil creva...
celozrne chlebicky mozes,ale tiez nie velmi casto,lebo obsahuju KYSELINU FYTOVU a ta zasa ZABRANUJE VSTREBAVANIU VAPNIKA...
treba vsetko z mierou...
to PSYLLIUM PLUS JE VELMI DOBRE.../kupis ho v lekarni/
ano pomozu,co by nie...
ked ti nepomohli kupele,tak neviem,mne pomohli a to som mala 2stupen hemoroidy...
ale tam treba poctivo a dlho sa liecit...
u lekara si bol?v akom stave ich mas?aj krvacas?