JEST 3x alebo 5x DENNE?

Príspevok v téme: JEST 3x alebo 5x DENNE?
balejka

Jest 3x alebo 5x denne?

Pokazime nieco tym ze budeme jest 3x namiesto 5x denne? Nedokaazem do seba natlacit 5 jedal. Vtedy na nic ine nemyslim, len sledujem hodinky a rozmyslam ze co si mozem a nemozem dat.

Podla mna jest 3 krat staci, pokial je to tiez pravidelne.... ale chcem aby sa vyjadrili ti co sa fakt vyznaju... nech teda viem ci mi to nepokazi vsetky snahy o chudnutie...

cosmicka

hmmm no podla mna by sa detox mal robit tak max raz do mesiaca to nieje dobre v kuse si prehanat organizmus , casom si na to zvykne a uz bez toho enbude vediet fungovat to je ako s prehanadlami

cosmicka

ale ide o to ze je to ovocie ak zjes velke mnozstvo tak ta nafukne lebo obsahuje vela vlakniny , je to tak uz od jakziva :)a este k tiomu jablbko ja jablka jest naprtiklad vobec nemozem a hlavne nie so supkou to som nafuknuta cely den aj ked zjem len jedno , preto som ovocie vylucila uplne zo stravy okrem suseneho

wikush

ocistny den robim vzdy ked je to mozne - cez vikendy, lebo ked som doma, nemam taky vydaj energie a mozem si dovolit nejest hoci aj cely den, ale vacsinou sa neudrzim a aspon na veceru si dam zeleninovy salat, pripadne nieco ine lahsie.. a druhy volny den jem uz viac - ale zas nevarene - zeleninu, ovocie, ale este vzdy treba veela pit pokial sa da - pokial som doma.. lebo cez pracovny tyzden sa pred robotou najem niecim varenym, po dlhom case som zaradila spat do jedalnicka zemiaky, takze si robim napr. francuzke zemiaky zapecene so zeleninou, rizoto sojove, hubove atd. proste varena strava.. a ked dojdem z roboty, tak si dam spominane psenicne vlocky{nie ovsene, take specialne 100percentne :}, a nejake to ovocie a pred spanim je dobry kamilkovy caj

wikush

aktiviu som jedla pravidelne kazdy den niekolko rokov dozadu, ked bezala v telke ta reklama, ze ked to nebude fungovat, tak vratia peniaze.. ale nezabralo mi to vobec, aj kefirov a acidiek som sa vzdala pre podozrenie, ze mi mliecne bielkoviny nerobia dobre.. ale kefir urcite zaradim spat do diety

wikush

teraz som mierne nafuknuta, vzhladom na to, ze som sa zobudila s nadherne plochym bruskom {ake uz davno nebolo}, ale citim ze to vo mne kvasi a zajtra si budem musiet dat znova detox

cosmicka

aha ako casto robis ten ocistny den ??to by bodlo aj mne lebo citim ze mam uplne zanesene creva a nedostatocne priechodne ,

wikush

jabko, 4 mandarinky a dalsie jabko za niekolko hodin - to sa mi nezdalo vela ovocia, bola by som si dala este aj pomarance :}, keby ze som nepila tolko vela cajov

wikush

probiotika beriem aj ja, sice nie kazdy den, lebo su silne a drahe, ale skor po takom ocistnom dni ako som mala predvcerom - voda, caje, voda, caje a potom aj nieco lahsie pod zub koli energii, vecer vypit extra vlakninu, aby vymietlo tie zvysky z criev a o dve hodiny na to tesne pred spanim zobrat silne probiotikum {50 miliard mam} s kuskom jablka pre vyzivu prospesnych bakterii.. po takom dni, vcera, som sa citila uplne super a to som mala pre mna normal bielkoviny cez den a ovocie s vlockami vecer.. to az dnes mi je zase spatne :}

cosmicka

tak nejedz ovocie to ti nerobi dobre sama vidis , na ranjaky si daj tie musli zajtra a ak budes hladna do 12 stej tak skus sa napit vody :)ale nie daj si radsej fittycinku alebo suchare alebo maces to je taky chclebik bez tuku ak sa snazis schudnut , a na obed normlane , co jedavas vacsinou na obedy ?

wikush

lebo som bola cely den doma, ovocny salat som mala na ranajky a to ovocie potom bol ako roztruseny obed, ze som nezjedla vsetko naraz, ale po kuskoch a s casovymi odstupmi, aby som nejedla velke porcie