Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

JEST 3x alebo 5x DENNE?

Príspevok v téme: JEST 3x alebo 5x DENNE?
balejka

Jest 3x alebo 5x denne?

Pokazime nieco tym ze budeme jest 3x namiesto 5x denne? Nedokaazem do seba natlacit 5 jedal. Vtedy na nic ine nemyslim, len sledujem hodinky a rozmyslam ze co si mozem a nemozem dat.

Podla mna jest 3 krat staci, pokial je to tiez pravidelne.... ale chcem aby sa vyjadrili ti co sa fakt vyznaju... nech teda viem ci mi to nepokazi vsetky snahy o chudnutie...

cosmicka

tak ja presne viem co moje telo chce a potrebuje za tie roky som sa snim naucila ako tak komunikovat :)i ked semtam dost protestuje a neposlucha , teraz ma len chytilo take experimentovacie obdobie len ako vidim s tymi muslami to asi nebol naj napad a uz teraz rozmyslam co budem jest zajtra na ranajky kedze nemam doma fitness:(a mozno si urobim klobasu s horcicou tak co :)

cosmicka

hmm, no lenze ja som si kupila kilove balenie musli a co stym teraz :)kazdy tu rozpraval o tom ake su ovsene vlocky uzastne na ranjaky ze pomahaju so stolicou atd tak som to chcela skusit ale ako vidim na kazdeho ine plati , asi sa vratim k fitness i ked su take draheeee:(

wikush

to musli mi celkovo asi nerobi dobre, ci uz ovsene vlocky organicke, alebo psenicne, alebo ryzove, alebo aj specialne bezglutenove - sa mi zda ze zo vsetkych ma nafukuje {neviem naisto}, ale predsa ich jem.. ked som ich vynechala na niekolko tyzdnov, tak som mala rovnake problemy - kto sa v tom ma vyznat co to telo vlastne chce :}

cosmicka

noze hod mi sem nazvy tych lieciv , mala by som to skusit mozno mi to pomoze vyplavit z tela tie nadbytocne jedy a budem sa citit lepsie ,a nebudem potom nafuknuta ?a nemas potom par dni problem z toaletou ked si tak dokonale precistis creva tak su v podstate prazdne a vies kym sa naplnia tak to asi trochu trva

cosmicka

ja jedavam dost vela zeleniny v akejkolvek forme , k mäsu , do omacok atd , semtam salat ale z tho ma tiez nafukne tak len obcas , nejem vobec papriku, kukuricu ani vareny karfiol , a ovocie mi nejako specialne nechyba , , fakt len v tej susenej forme ., hmm a ked tak nad tym rozmyslam ,dufam ze nemam malo vitaminov , ale myslim ze nie , skor bielkovin i ked ich jem denno denen asi mi ih velmi rychlo spaluje ,

wikush

pre mna je tento mini :} detox skor na zrelaxovanie zaludku a traviaceho ustrojenstva, aby si oddychli od neustaleho prijmania potravy a aby organizmus mal cas sa vysporiadat s toxinmi a virusmi v tele.. to nie je hladovka, ide hlavne o to, ze enzymy a aj niektore doplnky, ktore beriem, je najlepsie zobrat na prazdny zaludok, enzymy vtedy cistia krv {ako pise rng} a ostane pomahaju detoxikovat a utisuju podrazdeny zaludok a creva

elisa_bone

a presne aj ja som mala vzdy na ranajky jogurt a muesli ale stale som potom cely den taka plna...preto teraz uz radsej jogurt a rozok alebo chleba s pastetou a tak...

cosmicka

chcela som napisat ze rano nejedavam chcela :)ale tebe by mozno urobil dobre , ja len suchare jem a obcas nejake to celozrnne pecivo ,

elisa_bone

cosmicka ty vobec nejes ovocie?Ja tiez nie velmi ma nafukuje, vobec ho nejem...a ani zeleninu(iba varenu).len sa bojim, ze budem mat nedostatok vitaminov...zatial do seba hadzem milion martankov denne,ale vjem ze to nie je velmi zdrave...ako to riesis ty?

cosmicka

tak asi vazne by si nemala bielkoviny , ked ti nerobia dobre , ja zase mozem skor jogurtiky a uprednostnim ich casto pred sacharidmi , napriklad rano nejdevama chcela potom sa citim velmi plna , jem len musli s mliekom alebo fitness som si kupovala tie boli skvele len velmi drahe su tak nemozem ich vzdy , kupila som si preto musli ale neviem ci dobre fakt som nejaka nafuknuta cely den , :(