AHOJ všetci. Vedel by mi niekto poradit?? Neviem čo sa so mnou deje. Mávam také zvláštne psychické stavy ako napriklad,,prepadne ma taká úzkost,potom mám pocit na velkú potrebu aspon 4 razi idem na toaletu,obleje ma teplo a potom zimnica,mám tažkú hlavu akokeby som nosila na krku kamen, mám citlivý žalúdok a som unavená,chodím po byte a neviem čo zo sebou,niekedy mám pocit aj na zvracanie,bolia ma svali na nohách. Neviem prečo sa mi to deje, nemám strach z niečoho konkrétneho.Niekedy mám taký pocit akoby som sa išla zbláznit. Najhoršie je to prví den,potom to ešte odoznieva pár dní a o mesiac sa mi to vráti. Mám to už vyše roka. Navštívila som aj psychiatra a vypísal mi lieky asi pred pol rokom ale bojím sa ich brat lebo sa od nich spí a ja mám malé deti takže to si nemôžem dovolit...
Zvláštne psychické stavy
děkuji všem přispěvatelům/kám, které už nevaří lektvary a věří na seriozní lékařskou vědu!
Polala,byla jsem na tom úplně stejně, když máme děti všechno ostatní je vedlejší, ale není.Když nebudeš řešit tvůj úzkostný stav, bude se jen a jen horšit.V tvé situaci je nejlepší si vzít ten lék a ani možná ten né, ale mít někoho, mamku, sestru,nebo kamarádku, kterým by jsi velmi důvěřovala,a prostě se pořádně vyspala.Co je pořádně?Při svých dvou dětech, jsme takhle jednou jeli na chalupu.Na švagrovou byl spoleh a místo toho abych si užívala krásy hor jsem v kuse týden spala!Jen vyčůrat, napít a spát!Je zapotřebí nejen děti obskakovat, ale najít si na sebe čas,k odpočinku, relaxaci a když se podaří tak i čas třeba na hezkou knihu, jestli ráda čteš.To byl jen nápad, může to být cokoli co tě obohatí.Mě kdyby tohle řekl někdo v tvé situaci poslala bych ho někam a bušila bych se do prsou že to zvládnu sama.Ano byla jsem mírně řečeno hloupá.A taky jsem na to těžce doplatila,děti až vyrostou nebude je zajímat jak si se jim obětovala, ale budou vidět jen trosku , kterou určitě nebudou jednou chtít být.Tak to v životě chodí.
Ahoj,
Verím, že ešte nie je neskoro a rady prijmaš aj naďalej :). Ja tvoje stavy poznám, sama som si nimi prešla, ale naučila som sa liečiť samú seba. Že som to dokázala som sa presvedčila, pred pár mesiacmi, keď som zvládla ťažkú rodinnú udalosť. Ak budeš mať záujem sa o tom porozprávať a riešiť to, kontaktuj ma. Inak tie lieky už naozaj neber, skôr ti uškodia ako pomôžu.
Ahoj, v žiadnom prípade sa nedaj nalákať na nejakú ezoteriku a lebo sektu ako je dispozičná prognostika - väčšina týchto siekt je proti životu, jej negatívne dôsledky poznať až neskôr, možno o pár rokov). Daj si určite vyšetriť štítnu žľazu. Kolísavá hladina hormónov vie narobiť peknú paseku.
Jednoznacne panicka porucha
píšem ti chned ako som to prečítala !ja som mala to isté aj som bola v nemocnici lebo lekári si misleli že mám infart!Potom moja neurologička došla nato že je to panický strach!!brala som xanax a cipralesk nepoviem že to bolo úžasné ale takto to bolo 2-roky !mám hrozné manželstvo ale ked máš deti musíš byt silná aj kvoli nim ale skorej kvoli tebe§!§ keby si mala možnosť niekam vypadnúť na dva dni ver mi pomože to!!!
polala , tie lieky už ani neužívaj, sú na báze chemickej, ktoré vyraďujú po čase niektoré orgány,žalúdok,pečeň,črevá, a lymbický systém, v mozgu a iné centrá, preto je tá únava a chce sa po nich spať..a z ohlasov ludí-po niekolkých rokoch by si mala ešte väčšie problémy, Tvoje problémy tkvejú v úplne niečom inom,ako sa lekári domnievajú,oni len náhodne nasadzujú lieky,sami sa nevedia s nich vysomáriť-- mám v rodine lekárku a tá mi to vysvetlila--lekári su loutky a priemysel musí získavať dlhodobo chorých ,aby mali veľké zisky,ved potom by neprežili. lieky len utlmia problémy,na určitu dobu a potom sa začnu vracať a celý život budeš len na chémii. je to ako u športovcov doping: narastu im svaly,ale len krátkodobo..zarobia veľa peňazí a potom karieru okončia,lebo chémia prestane fungovať,alebo nasadzujú im športový lekári stále iné a silnejšie. poradím Ti diagnostika,ktorý dokáže zistiť koreň príčiny a nie náhodne predpisovať blbosti. LIEKY NELIEčIA ,LEN UTLMUJU! lebo nepôsobia na koreň veci, podobne ako doping. Ak sa nezistí príčina vo fyzickom tele, orgány... tak väčšinou,ako pravdepodobne aj u Teba je koreň vecy v psychickej oblasti z minulosti,a tá to mi ver môže orgány pekne rozhádzať a urobiť v tele chaos. človek sa musí brať z KOMLEXNEHO hladiska,a nie ako to riešia lekári, napr. psychiatri, zamyslime sa: sú psychiatri a nevedia pomôcť na urovni psyché,ale predpisuju lieky, to už nasvedčuje ,že nevedia čo robia...spoliehaju sa na nejaké chemické lieky.to je v protiklade s tým ako sa nazývajú. ved čo za prácu robia? trochu ťa popočuvajú a nasadia z hlavy liek...zažili sme to kedysi ,ked sme boli s mamou,takže viem ako vyzerá ich práca. STALO SA tu u nás v dedine, jednej pani predpísali tiež liek, začala ho brať a o pár týždnov na to zomrela v spánku. to znamená že jej nesadol,ako to aj uviedol lekár---takže vidíme ,z toho že sa spoliehajú na náhodné podanie liekov.
Vie o čom píšeš, prešla som týmto,liečim sa už 6 rokov, tiež som lieky brala aj nebrala,následky boli radikálne pojedla som lieky od zúfalstva, 2 mesiace v nemocnici, doživotné užívanie liekov, som invalidná, ale už pracujem polroka, podotýkam keby som dodržovala liečebný postup nemusela som prejsť peklom, nechcem ťa strašiť ale choť za lekárom nech ti zmení lieky tieto ti nesadli nemala bi si spať ale vnímať okolie, teraz malujem, pracujem v kancelárii, sú aj ťažké dni ale zas je dobre, želám Ti nech si užiješ veľa krásnich chviľ zo svojou rodinou,zaslúžiš si biť milovanou matkou
ahoj polala, no toto niečo zvláštne čo mávaš mi pripomína moje stavy, ale to tu teraz nechcem písať. ak chceš ozvi sa mi na e-mail. poradím Ti niekoho kto ti isto pomôže a nemusíš brať ani lieky a ani iné brečky ktoré vyraduju po čase aj iné orgány. ja som mal 3 týždne pred smrťou a som som tu. ak ti niečo hovorí dispozičná prognostika a neokybernetika a ako dlho vlastne tieto stavy už máš?