Zvláštne psychické stavy

Príspevok v téme: Zvláštne psychické stavy
polala

AHOJ všetci. Vedel by mi niekto poradit?? Neviem čo sa so mnou deje. Mávam také zvláštne psychické stavy ako napriklad,,prepadne ma taká úzkost,potom mám pocit na velkú potrebu aspon 4 razi idem na toaletu,obleje ma teplo a potom zimnica,mám tažkú hlavu akokeby som nosila na krku kamen, mám citlivý žalúdok a som unavená,chodím po byte a neviem čo zo sebou,niekedy mám pocit aj na zvracanie,bolia ma svali na nohách. Neviem prečo sa mi to deje, nemám strach z niečoho konkrétneho.Niekedy mám taký pocit akoby som sa išla zbláznit. Najhoršie je to prví den,potom to ešte odoznieva pár dní a o mesiac sa mi to vráti. Mám to už vyše roka. Navštívila som aj psychiatra a vypísal mi lieky asi pred pol rokom ale bojím sa ich brat lebo sa od nich spí a ja mám malé deti takže to si nemôžem dovolit...

MIKIII

Ahoj. Ešte raz. Pokiaľ si nebola na tom vyšetrení šťítnej žľazy, kašli na psychiatrov a neber zbytočne všelijaké lieky.

sunie

pozri temu uzkost, moze to byt prejav tejto choroby a pokial to mas potvrdene psychiatrom tak nie je o com. povedz lekarke nech ti napise ine lieky, nie vsetky su utlmujuce, je kopec moznosti. hlavne to nezanedbaj lebo ked ta chyti horsie stadium /neliecene tak sa z toho tazsie vyhrabes. snad ti pomoze aj terapia.

MIKIII

Ahoj. Bola si na vyšetrenie štítnej žľazy? Tá dokáže robiť s človekom úžasné veci... zažil som to...

Sara1

Polala, môže ísť aj o niečo z tvojej minulosti, čo si zažila ako dieťa a čo si nepamätáš, nejaká nepríjemná skúsenosť alebo zážitok, ktorý si vytlačila do podvedomia a ktorý má v sebe určitú energiu a tá sa snaží dostať do tvojho vedomia k znovuprežitiu. Skús si odpozorovať, čo všetko v ten deň, keď to príde robíš, na čo myslíš, s kým si sa predtým stretla, o čom ste hovorili. Zavedenie denníka na túto tému a stretnutie s overenou, empatickou a profesionálnou psychoterapeutkou by ti mohlo dosť pomôcť...Byť tebou, skúsila by som to, sme citlivé bytosti a vyrastanie v tradičných rodinách spôsobuje mnohým deťom traumu, hlavne ak bol otec násilník, alkoholik, alebo niečo podobné...Držím ti palce..

Ivka 1

Polala napis mi na mail ak chces, je to zalezitost chybajucich mineralnych a stopovych prvkov v tele, hlavne draslik a horcik,mozno aj nedostatok vitaminov skupiny B, hlavne B6.

polala

Antikoncepciu neberiem..no nemyslím že to bude predmenštruačný sindróm, lebo či mám pred alebo po men.. objavuje sa to stále..niekedy mám mesias pokoj a niekedy sa mi to stane aj dve krát za mesiac ako teraz..ale mala som obdobie ked som bola v pohode 3 mesiace

samko r.

Myslím, že jajka OO1 má pravdu. Môže ísť aj o PMS, nejaká choroba žalúdka... Skús si variť každý deň čaj 1:1 rebríček s ľubovníkom. Pri pití ľubovníka sa trošku chráň pred slnkom, lebo sa trošku neznášajú.