AHOJ všetci. Vedel by mi niekto poradit?? Neviem čo sa so mnou deje. Mávam také zvláštne psychické stavy ako napriklad,,prepadne ma taká úzkost,potom mám pocit na velkú potrebu aspon 4 razi idem na toaletu,obleje ma teplo a potom zimnica,mám tažkú hlavu akokeby som nosila na krku kamen, mám citlivý žalúdok a som unavená,chodím po byte a neviem čo zo sebou,niekedy mám pocit aj na zvracanie,bolia ma svali na nohách. Neviem prečo sa mi to deje, nemám strach z niečoho konkrétneho.Niekedy mám taký pocit akoby som sa išla zbláznit. Najhoršie je to prví den,potom to ešte odoznieva pár dní a o mesiac sa mi to vráti. Mám to už vyše roka. Navštívila som aj psychiatra a vypísal mi lieky asi pred pol rokom ale bojím sa ich brat lebo sa od nich spí a ja mám malé deti takže to si nemôžem dovolit...
Zvláštne psychické stavy
Kojit nekojím, deti majú 4 a 7r. menzes mám pravidelne.
beries nejaku hormonalnu antikoncepciu?
ja mavam pravidelne kazdy mesiac depresiu a je to hormonalne. kazdy ma inu psychiku takze preto to moze byt u teba aj uzkost.
napr. som brala istu hormonalnu antikoncepciu a to som mala cely cas depky, teraz beriem inu a som cely cas v pohode, az na ten jeden den.
Mám manžela a vie o všetkom. Ale čo ked si ma nechajú v nemocnici? to sa nedá
aha, ked ti predpisal take lieky tak asi uz nekojis. vies je to ako pms, ale velmi silne.
ked pises ze to mas pravidelne kazdy mesiac, myslim ze to suvisi s hormonmi. mas male deti - mas menstruaciu? alebo este kojis? skus sa opytat aj gynekologicky ci nema pacientky s podobnymi problemami.