Kolika u dojciat

Príspevok v téme: Kolika u dojciat
aura

Prosim vas poradte mi co zabera na detsku koliku. Mam mesacneho synceka a place mi kazdy vecer od osmej dopolnoci.Rektalna trubicka zaberie, pekne uvolni vetry aj stolicu, no maly neprestava krcovito plakat. Ked sa cely den od rana nevykaka, uz viem ze vecer bude zle. Syncek je plne dojceny. Aka je vasa skusenost?

Galina890

Mali sme doma s 7 mesacnou dcerkou dlho problem. Casto ju bolelo brusko, mala hnacky....nic prijemne pre nu aj pre mna ako rodica. Nakoniec nam kamaratka, ktora ma tiez dieta v mojom veku odporucila kvapky BioLac Baby a tie nam velmi pomohli.

gastanko2016

ja som pri kolikách pridávala malému do mliečka kvapky espumisan l. Môj malý ale nebol kojený a nakoniec mu pomohla až zmena UM na amilk bifido, ktoré mu upravilo trávenie a stolicu. Okrem toho som mu dávala piť aj fenyklový čaj.

Kocurikova1

V prvom pr9padne treba predist kolike a to krmenim z antikolikovej flase. Maju antikolikov0 ventily a babatko sa tak nenahlta vzduchu. Ja mam dobre skusenosti s yoomi. Tie maju este vyhodu ze sa k nim da kupit vnutorny ohrievac a mliecko sa ti same ohreje za 60 sekund. Pozri yoomi.sk
alebo www.zlavadna.sk

betka55555

nam hned pediatricka poradila na koliky kvapky Coliprev.. nedam na ne dopustit :) po tom ako sa mala dlho trapila... a dali sme kvapky sa jej viditelne po par dnoch ulavilo.. pri dalsom dietatku pri kolikach nasadim rovno Coliprev kvapky a nebudem robit ziadne ine pokusy

romina55

coliprev-ky su super.. mne ich odporucila pediatricka a teda chvalabohu sme bojovali s kolikou iba par dni.. nasadili kvapky a po kolike ani stopy :) odporucam vsetkym mamickam ktore bojuju s kolikou :)

vladka456

my mame vyborne skusenosti s kvapkami coliprev. obsahuju enzym laktazu.. a malej pomahaju popasovat sa s cukrom v mliecku.. po dlhom boji s kolikou sme vdaka kvapkam boli po par dnoch ako vymeneny :)

Filmaricka

ja mozem tiez odporucit masaz bruska a telicka, pomaha a popri tom sme davali aj mliecko proti kolike humana, ktore uplne zmiernilo jej priznaky, na tieto dve veci nedam dopustit :) drzim palce

Zdenka873

a je lepsie uzivat probiotika pre male dieta alebo radsej tie enzymy? čo si myslíte? nerada bysom do sveho bábätka cpala všetko čo mi ktokolvek odporúči :/

Tami16

Nám masáže ani hojdanie nepomáhalo. Pomohli kvapky coliprev pred každým papaním. Sú prírodné, čo veľmi kvitujem, odporučené aj našou pediatričkou. Pomohli parádne, ustúpilo nafukovanie aj tvrdé bruško, malá pekne kakala, dobre spinkala.