Nemam pocit hladu

Julianna Szabo

ahoj
Máte zakázané bankové bankovníctvo a nemáte priazeň bánk, alebo lepšie máte projekt a potrebujete financovanie, zlý úver alebo potrebujete peniaze na zaplatenie účtov, finančné prostriedky na investície do spoločností.
Takže ak potrebujete úver, neváhajte ma kontaktovať a dozviete sa viac o mojich podmienkach. Kontaktujte ma prosím priamo na email: julianna.imprumut@gmail.com

daniela2

pocit hladu nemávam, keď mám toho príliš veľa a niekedy sa stane aj, že sa zabudnem najesť a hlad ma neupozorní. Nepovažujem to za chorobu, len proste nežijeme preto, aby sme jedli, ale jeme preto, aby sme žili.

Elizabet22

A ako ti mame poradit, ked tabletky od doktorky ti nepomahaju?? Tak jej skus povedat, aby ti nejake ine predpisala.

ABC1

Ja už pol roka vôbec nemám pocit hladu ale mám veľkú chuť do jedla . Ak som niekde kde nemám prístup k jedlu tak vôbec nepotrebujem jesť . Aj celý deň .A nepociťujem ani slabosť ze nejem . Akonáhle sa k jedlu dostanem tak sa najem a veĺmi mi chutí . Čo to so mnou je ...? Nemáte to nikto tiež ?

Fffa

Má tu někdo zkušenosti s tím, že neměl pocity sytosti, plnosti žaludku? Tj. jako kdyby jídlo padalo do vakua, ať sním jen jeden krajíc chleba nebo 3 celé pizzy, není to rozdíl. Cítím se, jako bych nic nesnědl. Pocity hladu tak nemám, nemít pocity sytosti, to mě trápí více. Děkuji

kvietok 2356

Ahoj, ja som mala úplne to isté ... telo si proste zvyklo na to, že mu nedávam často jesť takže som hladná nebola asi 1 rok a jedla som raz za deň ..

JEDZ VIAC x ZA DEň !! to je jediné čo ti pomôže ...malinké porcie aj ked ale viac x... zrychli sa ti metabolizmus aj trávenie, mne pomohlo len to

Veľa šťastia :)

RNG

Ako som opakoval uz X krat, travenie je vec kyselin, enzymov mikrovlaknin a probiotik.
Chybajuce sa da jednoducho doplnit. Telo drzi v zaludku jedlo dlho, lebo ocakava, ze sa vylucia kyseliny a rozlozia to jedlo. Pri nedostatku kyselin v zaludku sa v jedle rozmnozuju kvasne a hnilobne mikroby, az to postupne zacne otravovat telo, ktore sa toho samozrejme chce zbavit, ci uz vracanim alebo hnackou.

Zialbohu lekari zvacsa nemaju poriadne nastroje na urcovanie hladinu kyselin v zaludku a na schopnost zaludka kyseliny vytvarat. Jedine, co robia ti predpisu pri pale lieky /chemikalie na potlacenie palenia, tj neutralizaciu aj toho zvysku potrebnej kyseliny v zaludku.Alebo umelo zastavia hnacky, co tiez telu neurobi priam dobre, lebo telo sa snazi tie premnozene skodlive kultury a ich toxiny hnackou vyhodit, a protihnackove prostriedky v tom telu zabrania.