skoncila som s vlozkami, mam 25 rokov ale poslednu dobu sa citim jak debo...pouzijem vlozku na noc, predsa nie je zdrave mat stale tampon (pouzivala som ich len cez den)ale nejde to takto dalej, krv najdem vsade ale nie na vlozke. vlozka uplne cista, nedotknuta, jak z obchodu cista ale krv vsade. chvilu mi to bolo smiesne ale uz nie. Neviem ci je nejaky specialny navod na pouzivanie vloziek, a asi mi usiel, ale ja ich nemozem ani citit. cez den sa snimi citim jak s plienkami, a moze byt neviem jake tenke a ultra neviem ake, ale teraz uz ani cez noc. zbytocne, ani si ich na noc nemusim davat vysledok je taky isty.
Odpovede:
- vlozka suchoce a co???ine nevymysleli (chvilu mi to bolo trapne, ale povedala som si ze nie som prva ani posledna a vlozku som musela pouzit este v zaciatkoch - potom som sa dala na o.b.)
- skusil by si ma niekto obzerat co nakupujem v drogerke trebars aj pri tamponoch, hned by som mu to vysvetlila. ak by niekto na teba takto pozeral beatrixxx tak sa ho spytaj co ho tak zaujima na tebe
- neviem ci stoji ten pocit za to ale keby sme to nechali na muzoch...no zbohom.niekedy mam aj ja fakt silne a bolestime, bolest hlavy, krize, nohy...ne raz sa stalo ze som zo skoly musela ist domov, vypytala som sa, alebo z roboty (najnovsie)aj tak nic zo mna. silne mam dost...tampon vymienam po 2 hodinach spociatku potom sa to uz zlepsuje mam asi tak 4 dni kramy-menzes:)
Oblubene o.b. mini, na normall som sa odvazila iba raz ale akosi mi boli velke, a odvtedy pouzivam mini a castejsie ich vymienam to mi nevadi, ked mam kramy - menzes aj tak chodim casto na vecko:) no teraz som si kupila jessa mini tak uvidime, dúúúfam ze budu ok, lebo su ovela lacnejsie a u mna idu tampony jak na beziacom pase, a peniaze mi nepadaju z neba:D
Júúj a este u nas doma kolko krat oco na nas zjapal (sme tri zenske doma ja mama a segra) "ja z vas aj kramy dostanem"...alebo"boze tolko penazi do zachoda....:D:D" ale vzdy len zo srandy. skus si obcas beatrix spomenut na srandovne prihody co si sa tu docitala ked budes menit vlozku a suchotat:)