Vtipy - lebo smiech lieči

Príspevok v téme: Vtipy - lebo smiech lieči
kacenka 12

Ahojte, chcela by som aby sme sa viac smiali, lebo smiech lieči, preto ak viete nejaké dobré vtipy, môžete ich tu napísať. Nech je nám všetkým veselšie. Pekný deň

----------
No dobre, smiech lieci a povzbudi, temu vam nepresunem, ale nechcem tu vidiet ziadne oplzle(vulgarne) vtipy.
Spam a Off Topic detto.

Admin

p.d.

Posledne som v sne rozmyslal nad tym, ze ako sa za tyzden naucim celu slovensku literaturu. Potom som rezignoval a zacal som si pisat tahak, pisal som ho celu noc a uz ked som ho mal takmer dopisany, tak som sa zobudil:D
A vtip:
jednej 140 kilovej cirka 50 rocnej zeny sa doktor pyta: pani, preco ste si prestrelili koleno brokovnicou???
A ona na to: vsak ste mi povedali, ze srdce sa nachadza dva palce pod prsnikom:DDD

p.d.

Ja poznam len tieto diela:
letorosty 1,2,3 , zlta lalia, morho, rysava jalovica a kohutik v agonii:DDD
Hej, hej, este ma napadlo dielko: kvety zla:)))

p.d.

Mam sa to podla teba doucit a ist v maji pred maturitnu komisiu, aby som mohol pokojne spavat? Ja neviem, preco si kvoli tomu robim take vycitky, ked som urobil aj horsie veci:D

p.d.

Ja som si furt myslel, ze slovo dino sa pise s tvrdym i:)
Vies, Mimulus, ovela horsie ako depresia alebo schizofrenia je to, ak clovek, teda ja, musi maturovat zo slovenskej literatury kazdu druhu noc:) Ja som vtedy furt opisoval a ja neviem zo slovenskej literatury absolutne nic a na maturitach som si vybral temu: Biblia:DDD

p.d.

Je to vsak pre nich uz nepodstatne, lebo podla Profesora Vetvicku je to spojenie archaizmus, ktore na rozdiel od dynosaurov prezilo.

p.d.

Po romsky sa povie pracovat: te kerel buti, je to svojou jazykovou strukturou velmi blizke anglickemu vyrazu: to make love:)

p.d.

Som zvedavy, ci ti to kablica vytkne tak ako to vytkla mne, lebo to sice je mozno trochu smiesne, ale vtip to nie je a ani sranda to nie je, stihat tempo s takymi mladymi usiakmi:)
Archeologovia nasli mumiu a ked sa okolo nej motali, tak sa mumia prebrala a jej prve otazky boli: aky je rok? Spieva este ta Vondrackova?