Vtipy - lebo smiech lieči

Príspevok v téme: Vtipy - lebo smiech lieči
kacenka 12

Ahojte, chcela by som aby sme sa viac smiali, lebo smiech lieči, preto ak viete nejaké dobré vtipy, môžete ich tu napísať. Nech je nám všetkým veselšie. Pekný deň

----------
No dobre, smiech lieci a povzbudi, temu vam nepresunem, ale nechcem tu vidiet ziadne oplzle(vulgarne) vtipy.
Spam a Off Topic detto.

Admin

Mimulus

Na Valentína som zažil nezabudnuteľný erotický večer! Hovorí Janko. Ona bola v priesvitných nohavičkách, hore bez, na nádhernej širokej posteli...
A ja som bol v teplákoch a papučiach..., s ďalekohľadom v dome oproti...

p.d.

Jednemu chrobakovi neislo do hlavy, ze ako moze stonozka chodit, ked ma tolko noh, tak isiel za nou a opytal sa jej: stonozka, ako mozes chodit, ked mas sto noh? Stonozka sa zamyslela a zabudla chodit:)

p.d.

Virus 123, chapem ta, ze si z toho velmi velmi nestastny, ze ste sa rozisli, ale uvedom si, ze to, co prezivas, nie je skutocne utrpenie ako napr. ked je niekto chronicky chory. Ja si myslim, ze nemas pravo na to, aby si sa zastrelil.
Ja som nieco zazil, desat ci devat mesiacov som vracal kazdych pat minut. Vies si to predstavit? Ja ti tiez prisaham, ze si nevymyslam. Vies, ake to bolo utrpenie? A dostal som sa z toho.
A co sa tyka zien, tak ti poviem asi tolko k tomu, nikdy uplne nemiluj ziadnu zenu. Zena sa sice pekne nazyva, ze je to tvoja polovicka, ale tvoja krv to nie je!!! Clovek moze mat rad len svoju rodinu a svoje deti. Na tom ostatnom ti nikdy nemoze skutocne zalezat.

p.d.

Babka hovori dedkovi: pojdes do obchodu a kupis tri veci: chlieb, maslo a mlieko. Nezabudnes? Dedo: nie, nezabudnem. Dedko sa vratil z obchodu a doniesol dve sviecky. A babka na neho: a zapalky su kde???

p.d.

Ja som si dnes isiel kupit nieco na zlepsenie cinnosti mojej pamate. Myslim, ze tam maju ginko, akutil, lucetam atd. Ked som sa vratil domov, tak som si hned isiel dat jednu tabletku, len mi neislo do hlavy, preco som si kupil multivitaminy:)

ebi777777

no tak dajte vtipy :D

mimulus
ja nezahováram, prote to je kodóvanie, tak ako pri DNA, troška som zmenila to moje "DNA" :DDD