Vtipy - lebo smiech lieči

Príspevok v téme: Vtipy - lebo smiech lieči
kacenka 12

Ahojte, chcela by som aby sme sa viac smiali, lebo smiech lieči, preto ak viete nejaké dobré vtipy, môžete ich tu napísať. Nech je nám všetkým veselšie. Pekný deň

----------
No dobre, smiech lieci a povzbudi, temu vam nepresunem, ale nechcem tu vidiet ziadne oplzle(vulgarne) vtipy.
Spam a Off Topic detto.

Admin

p.d.

Jednym prisla z Ameriky taka velmi pekna akoby vazicka. Oni si mysleli, ze je to nejaky specialny cukor, tak si s nim posypali buchty. O tyzden im prisiel list s cca. obsahom: Mila smutiaca rodina, posielame Vam Vasho spopolneneho dedka:)))

p.d.

Mama mi raz vravela, ze isli na zahradku, ktora je nedaleko cintorina a videla, ze chovaju suseda, resp. to vedela, prave ho zahrabavali. Poobede isli znovu okolo toho isteho hrobu a hrobari ten isty hrob vyhrabavali a mama sa ich pyta: vsak rano ste ho zahrabavali a teraz ho vyhrabavate? A hrobar: hej, lebo ma zlate zuby:D
Stalo sa to asi pred desiatimi rokmi.

shy

Keď má jeden človek imaginárneho priateľa, je to blázon ale keď má viacero ľudí spoločného imaginárneho priateľa tak je to náboženstvo.

p.d.

Jeden 6-rocny chlapcek zachranil jednemu nemenovanemu panovi zivot a viete ako? Zistil, ze ma ten muz gulicku na vajku.

ninuka

Príde devädesiat ročný kedko
do poistovne chce si vibavit cestovné
poistenie. Príde tam a pani za pultom mu hovorí:Dobrý den co si zeláte?
Dedko:chcem si vibavit cstovné piostenie.
Pani:a s kým idete?
DEdko:S mojim otcom.
Pani:A kolko má váš otec rokov?
Dedko:117
Pani:A naco tam idete?
DEdko:idem na svadbu môjmu starému otcovi.
Pani:A kolko má vás starí otec rokov?
Dedko:134.
DEdko:ÁÁÁle on a ženiť ani nechce len rodicia ho do toho nútia.