Vtipy - lebo smiech lieči

Príspevok v téme: Vtipy - lebo smiech lieči
kacenka 12

Ahojte, chcela by som aby sme sa viac smiali, lebo smiech lieči, preto ak viete nejaké dobré vtipy, môžete ich tu napísať. Nech je nám všetkým veselšie. Pekný deň

----------
No dobre, smiech lieci a povzbudi, temu vam nepresunem, ale nechcem tu vidiet ziadne oplzle(vulgarne) vtipy.
Spam a Off Topic detto.

Admin

Mimulus

Prezident Ivan Gašparovič na aktuálnu tému: "Obyvatelia Devína, zachovajte pokoj! Ďalšia ejakulácia zatiaľ nie je potrebná...

sususu

Dedko prestrekuje verandu, pride k nemu vnucik a pyta sa
"dedko co to robis?" a dedko : " prestrekujem verandu proti krokodilom" ... a vnucik: " ved my nemame na verande ziadnych krokodilov dedko" a dedko : " no ked prestrekujem!" :-DDDDD

p.d.

:DDD Tak to asi tazko, ale stalo sa mi nieco podobne.
Moja babka ma "talent" na zoznamovanie ludi. Vidi, ze som sam, tak mi chce len to najlepsie. Babka mi hovori, ze vsak na konci vasej ulice byva jedna velmi sumna dzivka. Totu by si sebe mal vziat. A moj otec na to: vsak ona bola moja spoluziacka:DDD

Mimulus

ebi777777 - no na ženy to pôsobí inak ako na mužov. Opačne - ja neviem prečo ale ak si ma pomýlia so 14 ročným čo budem robiť v 50??? :D :D :D

Mimulus

Ak niekto ide študovať iba preto, že chce titul aby sa zaradil už k existujúcim ovečkám a prežil tak je to...

Mne sa veľmi páči toto video...

www.youtube.com

Myslím, že je to veľmi poučné :)

p.d.

Ci computer vedia pouzivat len zeny, co si stale robia vysky?:D
V mojich snoch sa asi postupne zacne objavovat to, ze som studentom specialneho odboru s nazvom: slovenska literatura:DDD Uz ked sa mi kazdu druhu noc sniva o tom, ze maturujem zo slovenskej literatury, tak uz by som mal niekam pokrocit:DDD

ebi777777

pd. ty by si bral ako lichôtku potom to, keby ti niekto povedal, ty tak zrelo vyzeráš, máš 50? alebo 55? :-)))

p.d.

Ja som uz asi rezignoval, co sa tyka zoznamovania:D
Jedna mi napisala, ze uci na vyske a dalsie dve, ze si chcu spravit este jednu vysku:)))
Co maju vsetky s tou vyskou? Srat na vysku.