90 dnovka od 11.5.2009

brnka1110

ahojte dievcata,

mne sa tiez podarilo za 8 dni dať dolu 1,5kg merat sa nemeriam skor to vidiet na obleceni, tak dufam ze to pojde este dolu... som dnes bola ranko o 6tej este pred pracou behat a tak ma to fajnovo nastartovalo do dna, ze zajtra pojdem zas...

mariol

ja sa nemeram ale podla vahy som pysna a citim to aj na nohaviciach a aj enrgie mam na rozdavanie tie vitanimy mi robia dobre

labu77

Ja som sa ešte nemerala, len podla nohavíc to poznám. A čo sa týka váhy, mám dnes 10 deň a ráno mi ukazovala váha o 2 kg menej

kikaaa

atam : na obed som mala ryzu s cerstvou uhorkou a paprikou a na veceru to iste len namiesto uhorky si dam hrasok ;)
A ty ako sa mas? Ako ti ide den? :)

mata29

teraz som sa nevazila, predtym myslim, ze vo stvrtok som mala dole 2,5 kg. vidim na rifliach, ze ich nemam na stehnach obopnute ako predtym to ma tesi najviac.

mariol

ahojte dievcata vcera som sa vazila u sestry a mam dole 3,5kg som pysna ... aj ked som to vcera porusila dala som si tortu ...ale dnes sa uz krotim a na obed si dam len rezance a zalejem polievkou a na veceru uz asi nic...

labu77

čaute baby, ja som si dnes prichystala niečo ako pizza tyčinky, z tmavej múky s paradajkovou omáčkou, len nie sú až také, po akých som túžila.
V sobotu som si kúpila nové jeansy, a som z nich nadšená. Sú super a ešte k tomu aj mi padnú.
Ráno som si dala dve jablká a už teraz sa teším na obed.
:)))
Mati, máš už nejaké úbytky?